Wacan maca wektu: 2 mnt

Garis Prescient 1

Ing Garis Prescient minangka indikasi paling penting ing tangga lagu kita. Iku indikator teken lan unik kanggo PrescienTrading.  Garis Prescient minangka ramalan rega digawe kanthi nganalisa lan nggabungake siklus aktif, banjur nuli diterangke kanthi tepat ing wektu. Ora kaya pratondho analisis teknis konvensional, sing ora bisa dipasarake, Garis Prescient minangka indikasi utama sing ngidini sampeyan perdagangan kanthi proaktif tinimbang reaktif. Proyek Prescient Line maju ing wektu kanthi 30 bar. Dadi, ing grafik saben dina, sampeyan bakal duwe ramalan 30 dina, dene tangga mingguan lan saben wulan bakal menehi ramalan 30-minggu lan 30 wulan. Ora ana sing bisa 100% wektu, nanging Garis Prescient minangka model ramalan rega sing paling kuat lan akurat sing wis dakdeleng.

Grafik Line Prescient ditampilake minangka garis putih kenthel ing panel diagram ngisor. Panel iki kalebu uga siklus individu sing paling cepet, ditampilake minangka garis warna lancip, bebarengan karo anotasi sing nuduhake frekuensi kasebut. Kanggo katrampilan maca, kita mung nuduhake siklus paling cepet, ora kabeh siklus aktif. Elinga, Prescient Line dibentuk kanthi nggabungake kabeh siklus aktif menyang grafik siji. Garis Prescient luwih penting tinimbang garis siklus individu, nanging nalika dagang asring mbantu kanggo ndeleng siklus individu uga.

Sajarah kepungkur Prescient Line nuduhake kanthi rapet karo bar kepungkur. Sampeyan bakal weruh yen cocog karo bar anyar, nanging kanthi alon dadi kurang akurat, luwih suwe maneh. Iki amarga algoritma kita bias bias menyang siklus pungkasan. Panliten kita wis nuduhake pendekatan iki ngasilake nilai prediksi sing paling dhuwur. Kajaba iku, dingerteni Garis Prescient dinamis, saengga bentuk sejarah bisa owah kanthi saben bar anyar. Tujuane ora kanggo nuduhake apa sing kedadeyan ing jaman biyen, nanging dadi kanggo gunakake masa lalu kanggo prédhiksi masa depan. Dadi, yen sampeyan mikir grafik Prescient Line grafis pancen akurat, sampeyan bener. Kita nggawe grafik Line Prescient Line sing anyar sawise saben bar anyar, dadi sampeyan ora bisa nggunakake Prescient Line saiki kanggo nganalisa apa sing kedadeyan ing jaman kepungkur, mung kanggo prédhiksi apa sing bakal kelakon ing mangsa ngarep. Penting kanggo mesthi nimbang Line Prescient ing konteks bar masa depan, ora bar kepungkur. Sampeyan bisa ngevaluasi akurasi sejarah kanthi ndeleng denah sejarah. Kita nyedhiyakake riwayat riwayat chart 90-dina, saengga bisa bali kanthi cepet kanggo ndeleng ramalan Prescient Line ing tanggal tartamtu lan mbandhingake kanthi rega nyata ing dina-dina sabanjure. Nalika nggarap Prescient Line, mesthi katon luwih maju, ora bakal mundur.

Apa artikel iki mbiyantu?
Ora seneng 0
Ndeleng: 457
HANYE GRATIS
Sinyal Dagang Saben dina
dening PrescientSignals
SUBSCRIBE
Langganan kanggo nampa sinyal dagang GRATIS sing dikirim menyang kothak mlebu email saben dina
Sinyal gratis ditundha sajrone seminggu. Iki ngidini sampeyan ngevaluasi layanan gratis PrescientSignals, kanthi mbandhingake ramalan minggu sadurunge karo asil nyata.
HANYE GRATIS
Sinyal Dagang Saben dina dening PrescientSignals
SUBSCRIBE
Langganan kanggo nampa sinyal dagang GRATIS sing dikirim menyang kothak mlebu email saben dina
Sinyal gratis ditundha sajrone seminggu. Iki ngidini sampeyan ngevaluasi layanan gratis PrescientSignals, kanthi mbandhingake ramalan minggu sadurunge karo asil nyata.