Wacan maca wektu: 14 mnt

PrescienTrader nambah fungsi AFL ing ngisor menyang AmiBroker. Umume pangguna mung kudu nggunakake PrescienTrader () , PTPlotFLD () lan fungsi PTBacktest ().

Yen sampeyan pengin nggunakake PrescienTrader minangka alat mandiri kanggo nganalisa tangga lagu, sampeyan bisa uga klik kaping pindho formula PrescienTrader AFL, kanggo nggawe panel bagan PrescienTrader anyar. Sampeyan ora prelu maca artikel iki.

Liyane saka fungsi kanggo pangguna majeng sing pengin nelpon algoritma kita saka skrip AFL khusus, kanggo pangembangan sistem dagang.


PrescienTrader

PrescienTrader ()
  • Iki fungsi utama sing nampilake panel chart PrescienTrader, nampilake kabeh plot lan ngasilake lapuran ing jendela Tafsiran.
  • Ing fungsi ora nampa paramèter, amarga kabeh paramèter disetel ing jendhela Parameter AmiBroker.
  • Sanajan bisa ngrancang PrescienTrader ing panel grafik rega sing ana, ngemot akeh indikator lan grafik sing nyebabake keruwetan lan bisa uga konflik karo indikasi sing wis ana. Amarga iku, disaranake nggawe panel sing kapisah, khusus kanggo PrescienTrader.
  • Sampeyan kudu nyetel Key API ing jendhela Parameter. Yen sampeyan ora ngeset Key API, PrescienTrader bakal nampilake Kunci API sing ora sah pesen.
  • Kanggo mangerteni cara nggunakake saben parameter kasebut, waca artikel, Parameter PrescienTrader.

PTPlotFLDs

PTPlotFLD ()
  • Fungsi iki ngrancang ing Baris Demarkasi Mbesuk (FLD) kanggo saben puncak siklus sing diidentifikasi dening PrescienTrader.
  • Fungsi kasebut ora nampa paramèter, amarga kabeh paramèter disetel ing jendhela Parameter AmiBroker.
  • Amarga FLD gegandhengan karo rega lan nggunakake skala sing padha karo rega, disaranake ngrancang FLD ing panel harga rega, ora ana ing panel PrescienTrader.
  • Fungsi iki nggunakake PrescienTrader minangka sumber data kanggo ngasilake plot FLD. Mula, iku dibutuhake PrescienTrader () fungsine bisa mlaku ing panel panel sing kapisah.
  • Sampeyan bisa nyetel parameter ing ngisor iki ing jendhela Parameter:
    • FLD (1-10) - Iki ngidini sampeyan milih plot FLD sing ditampilake ing grafik kasebut. Saben frekuensi puncak siklus duwe plot FLD sing gegandhengan, nanging parameter iki ngidini sampeyan ngindhari keruwetan chart, kanthi matesi jumlah plot.
    • Nyelarasake karo PrescienTrader - Yen wis diaktifake, fungsi kasebut bakal ditindakake sapisan per detik, kanggo njupuk data paling anyar saka PrescienTrader, njamin plot FLD tetep diselarasake karo analisa siklus sing diasilake dening PrescienTrader. Yen ora nyegerake sink, sampeyan kudu cepet-cepet refresh grafik saben-saben.
  • Fungsi ngrancang jaman saiki, FLD saiki. Nanging, kanggo nampilake biyen Plot FLD, sampeyan kudu ngaktifake indikasi statis ing PrescienTrader. Iki amarga frekuensi siklus ganti saben bar anyar. Mulane kanggo ngrancang FLD kepungkur, fungsi kasebut kudu entuk akses menyang analisa siklus kepungkur, sing mbutuhake indikasi statis. Yen indikasi statis ora diaktifake, sampeyan mung bakal ndeleng papan FLD kanggo bar saiki lan bar masa depan. Di eling-eling, plot FLD mbesuk mung minangka ngira lan bisa uga ganti amarga bar anyar ditambah ing grafik.

PTBarAnalysis

PTBarAnalysis (Siri Data, Polaritas, Basis PL, Dhasar Kulit maneh, Frekuensi Min, Frekuensi Max, Filter Harmonik, Min Fitness, Siklus X Paling Anyar, Bar analisis, Plot Start Bar, Plot End Bar, Cache Index) 

PTBarAnalysis nindakake analisa siklus titik-wektu ing garis siji. Banjur ngasilake macem-macem plot ing kothak sing wis ditemtokake, bakal mundur lan opsional, diterusake wektu. Plot mundur bisa digunakake kanggo verifikasi akurasi analisa siklus, kanthi ngonfirmasi wujude nderek bar rega sing cocog. Plot maju digunakake kanggo prédhiksi rega mbesuk utawa kanggo ndeleng akurasi ramalane ing bar kepungkur. Iki minangka fungsi sing bakal digunakake dagang urip.

Fungsi iki ora ngasilake nilai langsung. Nanging, nggawe populable variabel AFL, kalebu scalars, tataran lan matriks. Tanggalan kasebut bisa direncanakake kaya larutan AFL.

Paramèter

  • Siri Data (tata)
    • Parameter iki ngarepake Uploaded AmiBroker, ngemot seri data nyata sing pengin dianalisis. Contone, yen sampeyan pengin nganalisa rega tutup, sampeyan bakal milih ing AmiBroker sing wis dibangun Tutup (C) variabel, yaiku larik sing ngemot harga nutup saka seri data sampeyan.
  • Polres (ongko)
    • 0 = Positif
    • 1 = Negatif
  • Dhasar Pl (ongko)
    • 0 = Gedhe
    • 1 = Kekuwatan
  • Range Dhasar (ongko)
    • 1 - 15
  • Frekuensi Min (ongko)
    • Biasane 10 - 100
  • Frekuensi Max (ongko)
    • Biasane 150 - 300
  • Filter Harmonic (ongko)
    • 0 - 100
  • Min Fitness (ongko)
    • 0 - 100
  • Siklus X Paling apik (ongko)
    • 1 - 10
  • Bar analisis (ongko)
    • Iki minangka indeks bar sing bakal dianakake.
    • Nalika nganalisa kanggo dagang nyata, sampeyan bakal nyetel garis analisis padha karo indeks bar bar pungkasan ing bagan.
    • AmiBroker nampilake bar pertama ing grafik minangka nomer bar 1. Nanging, indeks internal sing digunakake dening AFL diwiwiti ing bar 0. Dadi, yen sampeyan pengin nganalisa bar khusus, sampeyan kudu nyuda 1 saka nomer bar sing ditampilake ing AmiBroker menyang entuk nomer bar sing bener. Yen ana 5.000 bar ing diagram, nomer bar pungkasan 4,999, ora 5.000.
    • Sampeyan bisa nemtokake indeks bar sing kepungkur kanggo nganakake analisis titik-wektu kanggo garis kasebut. Contone, yen sampeyan nemtokake indeks bar 1.000, sampeyan bisa mbandhingake Prescient Line saka bar 1,001 menyang bar pungkasan ing bagan, kanthi bar rega nyata kanggo kisaran bar kasebut kanggo ndeleng kepiye ramalan ramalan kasebut. ing wektu kasebut ing wektu. Nalika ngasilake plot siklus, fungsi kasebut ora nggatekake data rega ing sisih tengen nomer bar sing ditemtokake.
  • Plot Start Bar (ongko)
    • Nemtokake indeks bar ing endi plot kudu diwiwiti.
    • Biasane ora perlu ngitung plot kanggo kabeh seri. Contone, yen tampilan chart sampeyan nampilake 100 bar, sampeyan mung butuh papan kanggo 100 bar kasebut, dudu kabeh seri.
  • Plot End Bar (ongko)
    • Nemtokake indeks bar ing endi plot kudu mungkasi.
    • Sampeyan bisa ngetrapake plot kasebut ing mangsa ngarep kanthi nyatakake Plot End Bar sing luwih gedhe tinimbang jumlah bar ing bagan kasebut.
  • Indeks Cache (ongko)
    • Fungsi kasebut ngemot mekanisme caching internal kanggo nyegah kirim pirang-pirang panjaluk API berturut-turut kanggo data sing padha. Cache nyimpen seri data, paramèter lan asil kanggo panjaluk saben API. Yen nampa seri data lan paramèter sing padha, kaping pindho saurutan, skip njaluk panjaluk API lan langsung ngasilake asil sing cache.
    • Yen sampeyan nganalisa seri data siji ing bagan, sampeyan kudu nyetel Indeks Cache menyang 0.
    • Yen sampeyan nganalisa pirang-pirang seri data ing bagan, sampeyan kudu nemtokake indeks cache sing unik kanggo saben seri data. Contone, yen sampeyan nganalisa periode dhasar, ditambah karo rong wektu sing luwih dhuwur, sampeyan bakal nemtokake Cache Index 0 kanggo periode dhasar, Indeks Cache 1 kanggo HTP 1 lan Cache Index 2 kanggo HTP 2. Iki bakal nggawe cache sing kapisah. kanggo saben wektu.

Tanggapan

AFL Arrays:

Saben unsur ing tataran iki minangka bar, diwiwiti karo nol nol.

Yen sampeyan ngeset Plot End Bar kanggo nomer sing luwih saka LastValue (BarIndex ()), bakal kanthi otomatis ngalih mundhak mundur dening bedane. Sampeyan banjur bisa ngetrapake plot kasebut ing mangsa ngarep kanthi nggunakake Plot fungsi XShift parameter.

Contone, pola sampeyan ngemot 5,000 bar, tegese indeks bar pungkasan yaiku 4,999. Yen sampeyan ngeset Plot End Bar dadi 5.009, larik kasebut bakal diowahi ing sisih kiwa dening 10 bar. Sampeyan banjur nyetel XShift dadi 10, kanggo ngrancang 10 bar ing mangsa ngarep. Wiwit tatakune pindah ing sisih kiwa dening 10 bar, plot XShifted bakal bener karo grafik kasebut.

  • PTPL - ing Garis Prescient alur
  • PTPLSlope - ing slope saka Line Prescient. Nilai positif tegese iku mudhun munggah lan nilai negatif tegese mudhun.
  • PTTrendBar - ing nomer bar relatif sajrone tren Line Prescient saiki. Nomer bar pertama ing saben tren yaiku bar 0 lan kabeh nomer bar sabanjure ana hubungane karo bar pisanan tren kasebut.
  • PTTrendBars - ing gunggunge bar ing tren Line Prescient saiki.
  • PTTrendPct - ing persentasi rampung saka gaya Line Prescient saiki. Persentase ora bakal tekan 100, amarga tegese tren anyar diwiwiti kanthi rampung persen nol. Dadi, 100% saka gaya lawas padha karo 0% saka tren anyar.

Matrices AFL:

  • PTC - ngemot siji baris kanggo frekuensi siklus individu, ing sawetara sing ditemtokake dening minFrequency lan maksimal paramèter. Saben baris ngemot wolung kolom, kanthi nomer kolom sing diidentifikasi variabel AFL. Nalika maca angka saka matriks, sampeyan kudu mesthi ngrujuk nomer kolom nggunakake variabel AFL sing gegandhengan, tinimbang hard coding nomer kolom. Kanthi mangkono, yen nomer kolom bakal ganti ing mangsa ngarep, kode sampeyan isih bakal bisa digunakake,
    • Frekuensi (PTColFrequency) - frekuensi siklus.
    • Kahanan (PTColAmplitude) - amplitudo siklus.
    • Kekuwatan (PTColStrength) - kekuatan siklus, yaiku amplitudo dipérang kanthi frekuensi.
    • Mulai Bar (PTColStartBar) - indeks bar ing endi plot siklus diwiwiti. Iki digunakake kanggo nyetel fase sing bener kanggo plot siklus, nanging umume ora perlu, amarga fungsi kasebut nyedhiyakake plot kanggo sampeyan ing matriks PTPlots sing dibahas ing ngisor iki.
    • Kesehatan (PTColFitness) - langkah statistik saka carane siklus dipercaya, saka 0% nganti 100%.
    • Puncak (PTColPeak) - nuduhake manawa siklus iku puncak lan yen ana, saring utawa ora disaring dening salah sawijining filter sing ditemtokake ing setelan parameter:
      • 0 = Ora puncak
      • 1 = Puncak sing bener
      • -1 = Puncak disaring dening Min Fitness nyaring
      • -2 = Puncak disaring dening Filter Harmonic
      • -3 = Puncak disaring dening Siklus X Paling apik nyaring
    • Lereng (PTColSlope) - nuduhake apa siklus kasebut mudhun utawa mudhun. Slope mung bakal diwilang siklus sing ana puncak sing bener (Puncak = 1):
      • 1 = Sloping munggah
      • -1 = Sloping mudhun
    • Rega FLD (PTColFLDPrice) - nuduhake rega FLD siklus. Iki mung bakal diwilang siklus sing puncak bener (Puncak = 1).
  • PTPeaks - ing PTPeaks matrik ngemot informasi sing padha ing format sing padha PTC matriks, kajaba mung kalebu siklus sing asipat puncak (Peak = 1). Siklus bakal diurutake kanthi frekuensi.
  • PTPlots - ing PTPlots matrik ngemot plot kanggo saben siklus yaiku puncak sing bener (Puncak = 1), diurut frekuensi siklus. Saben baris nggambarake a frekuensi siklus puncak lan saben kolom nggantosi a bar. Kaya tanggal kasebut, yen sampeyan nemtokake Plot End Bar ngluwihi bar pungkasan ing grafik, larik matriks bakal digeser menyang sisih kiwa kanthi bedane. Sampeyan bisa nggunakake MxGetBlock fungsi kanggo ngowahi larik matriks menyang tataran AFL.
  • PTFLD - matrik PTFLDPrices ngemot harga FLD kanggo saben siklus yaiku puncak sing bener (Puncak = 1), sing diurut frekuensi siklus. Saben baris nggambarake frekuensi siklus puncak lan saben kolom nggambarake bar. Matrik iki mung bakal ngemot harga FLD kanggo bar lan bar saiki. Gunakake PTRangeAnalysis fungsi kanggo njupuk data FLD kepungkur. Kaya tanggal kasebut, yen sampeyan nemtokake Plot End Bar ngluwihi bar pungkasan ing bagan, larik matriks bakal digeser menyang sisih kiwa kanthi bedane. Sampeyan bisa nggunakake fungsi MxGetBlock kanggo ngowahi larik matriks menyang tatapan AFL.

Scalars AFL

  • PTFLDScore - Ing Skor FLD minangka indikasi kuat sing bisa mbantu ngonfirmasi utawa nolak perdagangan sing diusulake dening Prescient Line lan indikator siklus liyane.
    • Skor FLD diitung kanthi nambah kekuatan utawa amplitudo (gumantung ing Dhasar Pl setelan) saben frekuensi siklus puncak kanthi 1 utawa -1, gumantung karo rega seri ing ndhuwur utawa ing ngisor rega FLD, lan ngrampungake kabeh.
    • Yen Skor FLD positif, nuduhake pasar kasebut ana ing siklik uptrend.
    • Yen Skor FLD negatip, nuduhake pasar kasebut ana ing siklik mandhap mudhun.

PTRangeAnalysis

PTRangeAnalysis (Siri Data, Polaritas, Basis PL, Dhasar Kulit maneh, Frekuensi Min, Frekuensi Max, Filter Harmonik, Min Fitness, Siklus X Paling Anyar, Bar Bar, Pungkasan, Proses Arah)

PTRangeAnalysis nganalisa an kabeh bar, mbalikke titik-ing-wektu nilai kanggo saben bar ing sawetara analisa. Nelpon PTRangeAnalysis kanggo sawetara 1.000 bar padha karo nelpon PTBarAnalysis 1.000 kaping, sapisan kanggo saben bar ing sawetara. Iki minangka fungsi sing digunakake kanggo paling apik lan optimisasi, BUKU kanggo dagang urip.

Fungsi iki ora ngasilake nilai langsung. Nanging, iku ngemot sakumpulan arbits lan matriks AFL. Tanggalan kasebut bisa direncanakake kaya larutan AFL.

Paramèter

  • Siri Data (tata)
    • Parameter iki ngarepake Uploaded AmiBroker, ngemot seri data nyata sing pengin dianalisis. Contone, yen sampeyan pengin nganalisa rega tutup, sampeyan bakal milih ing AmiBroker sing wis dibangun Tutup (C) variabel, yaiku larik sing ngemot harga nutup saka seri data sampeyan.
  • Polres (integer utawa tatas
    • 0 = Positif
    • 1 = Negatif
  • Dhasar Pl (integer utawa tatas)
    • 0 = Gedhe
    • 1 = Kekuwatan
  • Range Dhasar (integer utawa tatas)
    • 1 - 15
  • Frekuensi Min (integer utawa tatas)
    • Biasane 10 - 100
  • Frekuensi Max (integer utawa tatas)
    • Biasane 150 - 300
  • Filter Harmonic (integer utawa tatas)
    • 10 - 100
  • Min Fitness (integer utawa tatas)
    • 0 - 95
  • Siklus X Paling apik (integer utawa tatas)
    • 1 - 10
  • Start / End Bar (ongko)
    • Ing Mulai Bar lan Pungkasane Bar paramèter nemtokake sawetara bar kanggo nganalisa. Ora kaya PTBarAnalysis, End Bar bisa uga BUKU ngluwihi indeks bar Nilai pungkasan ing grafik. Fungsi iki digunakake kanggo paling apik, ora urip dagang, mula ora ana artine kanggo ngrancang plot kasebut ing ngarep.
  • Proses Ngatur (ongko)
    • Parameter iki nemtokake manawa fungsi ngolah paramèter minangka integer utawa tataran. Iki mung ditrapake kanggo paramèter sing bisa dadi integer utawa tataran, kalebu Polarisi, Basis PL, Range Pandang, Min Frequency, Frequency Max, Harmonic Filter, Min Fitness lan Best X Siklus.
    • Biasane, paramèter kasebut minangka integer, tegese setelan parameter sing padha bakal ditrapake ing kabeh bar analisa. Iki minangka setelan gawan lan umume pangguna kudu ninggalake iki. Nanging, yen sampeyan pangguna majeng, iki menehi kapabilitas sing luar biasa kanggo macem-macem setelan parameter kanthi basis bar kanthi ngilangi nilai minangka tataran.
    • Yen sampeyan nggunakake gandhengane, sampeyan kudu nyetel parameter Proses Arrays menyang 1, saengga PrescienTrader ngerti supaya bisa ngolah. Ngaktifake fitur iki nemen nambah ukuran file saben panjaluk API, sing nggunakake bandwidth lan alon wektu ngolah, dadi mung aktifake yen sampeyan ngerti apa sing sampeyan lakoni lan duwe sebab sing apik kanggo nindakake.
      • 0 = Mati
      • 1 = On

Tanggapan

AFL Arrays

Saben unsur ing tataran iki minangka bar, diwiwiti karo nol nol.

  • PTStaticPL - statis Garis Prescient. Iki ngemot nilai plot Prescient Line sing diwilang ing titik-ing saben bar ing sawetara sing ditemtokake. Iki beda banget saka analisis Line Prescient standar dibalekake PTBarAnalysis, sing ngetung Line Prescient ing a siji kaping-wektu, banjur nerbitake plot kasebut mundur lan maju kanthi tepat wektu.
  • PTStaticPLSlope - leren saka statis Garis Prescient. Nilai positif tegese iku mudhun munggah lan nilai negatif tegese mudhun.
  • PTStaticPLSlopeCum - ing kumulatif slope saka Line Prescient statis. Iki sing arep digunakake alur Line Prescient statis.
  • PTStaticTrendBar - nomer bar relatif miturut gaya Line Prescient Line saiki. Nomer bar pertama ing saben tren yaiku bar 0 lan kabeh nomer bar sabanjure ana hubungane karo bar pisanan tren kasebut.
  • PTStaticTrendBars - ing gunggunge bar ing tren Line Prescient saiki.
  • PTStaticTrendPct - ing persentasi rampung saka gaya Line Prescient saiki. Persentase ora bakal tekan 100, amarga tegese tren anyar diwiwiti kanthi rampung persen nol. Dadi, 100% saka gaya lawas padha karo 0% saka tren anyar.
  • PTStaticFLDScore - ndeleng gambaran ing PTBarAnalysis bagean kanggo panjelasan Skor FLD.

Matrices AFL

Matriks iki ngasilake dhaptar nilai sing ana ing frekuensi siklus puncak saben bar. Saben matriks nuduhake indikator sing beda, nanging kabeh digawe kanthi frekuensi. Dadi, kayata, baris 3, kolom 999 cocog karo padha frekuensi siklus puncak kanthi bar 1,000, ing kabeh matriks. Matrik ngemot jumlah larik sing dibutuhake kanggo dhaptar kabeh frekuensi siklus puncak kanggo kabeh bar.

  • PTStaticFrequencies - saben baris ing matrik iki cocog karo a frekuensi siklus puncak.
  • PTStaticSlopes - saben baris ing matrik iki cocog karo slope frekuensi sing ditemokake ing PTStaticFrequencies matriks, ing baris lan kolom sing padha.
  • PTStaticFLD - saben baris ing matrik iki cocog karo rega FLD frekuensi sing ditemokake ing matriks PTStaticFrequencies, ing baris lan kolom sing padha.

PTBacktest

PTBacktest ()

Fungsi iki digunakake kanggo mlayu a benang siji analisa kanggo eksplorasi, paling apik utawa optimalisasi. Ora mbutuhake paramèter amarga sampeyan ngatur kabeh paramèter ing Paramèter jendhela. Yen mlaku, mula diarani PTRangeAnalysis lan ngasilake tatacara lan matriks AFL sing diterangake ing fungsi PTRangeAnalysis.

Ora kaya fungsi PrescienTrader, sing ndhukung rong wektu sing luwih dhuwur, yaiku PTBacktest fungsi ndukung tanpa watesan wektu sing luwih dhuwur.

Wacanen Eksplorasi, Nyuda lan OPTimization artikel, kanggo panjelasan rinci babagan cara nggunakake fungsi iki.


PTBacktestMultiPrepare

PTBacktestMultiPrepare ()

Fungsi iki digunakake kanggo nyiyapake a linuwih analisa kanggo eksplorasi, paling apik utawa optimalisasi. Nggunakake paramèter sing ditetepake ing jendhela Parameter kanggo ngasilake data ing format sing tepat kanggo panjaluk API.

Wacanen Eksplorasi, Nyuda lan OPTimization artikel, kanggo panjelasan rinci babagan cara nggunakake fungsi iki.


PTBacktestMultiExecut

PrescientAnalysisExecute ()

Fungsi iki digunakake kanggo ngukum a linuwih analisa kanggo eksplorasi, paling apik utawa optimalisasi. Babagan data kasebut, ngasilake asil menyang kolom eksplorasi lan ngasilake asil AFL sing ngemot asil.

Wacanen Eksplorasi, Nyuda lan OPTimization artikel, kanggo panjelasan rinci babagan cara nggunakake fungsi iki.


PTLogToFile

PTLogToFile (Pesen)

Sampeyan bisa nggunakake PTLogToFile kanggo nulis pesen menyang file log sing ditetepake ing jendhela Parameter paling gedhe.


PTWait

PTWait (Detik)

Sampeyan bisa nggunakake PTWait nundha eksekusi kanggo sawetara detik sing ditemtokake. Biasane, iki digunakake nalika nggawe panjaluk API. Yen panjaluk API gagal amarga sambungan Internet sing mudhun, sampeyan bisa nggunakake PTWait ngenteni sawetara detik sadurunge nyoba maneh.

PTPositionSize

PTPositionSize (Titik berisiko, Persentasi Risiko Ekuitas, Mata Uang Dhuwit)

Fungsi iki automates gaya gaya Thamp, ukuran adhedhasar volatility ing AmiBroker. Kita mikir iki minangka pendekatan paling apik kanggo posisi ukuran, amarga kanthi otomatis ngatur risiko adhedhasar volatility lan ekuitas portofolio.

AmiBroker sing dibangun SetPositionSize fungsi kalebu pilihan kanggo nemtokake ukuran posisi minangka persen usaha, nanging nganggep ukuran posisi kasebut wates jumlah sing dibutuhake kanggo mbukak posisi kasebut. Masalah iku, wates mung gegayutan karo resiko. Nalika iku bener sing instrumen riskier umume duwe syarat wates sing luwih dhuwur, kita mikir luwih becik kanggo ngitung ukuran posisi adhedhasar risiko sing tepat ing saben perdagangan, ora kanthi ngandelake maklar kanggo ngatur resiko kanggo sampeyan. Mula, kita kudu nggunakake awis regane posisi, dudu nilai wates. Contone, yen sampeyan tuku kontrak berjangka lan rega regane nganti 2%, sampeyan wis ilang 2% regane awis saka kontrak kasebut, ora 2% saka simpenan wates!

Fungsi iki nyetel ukuran posisi sing digunakake AmiBroker kanggo nglakokake perdagangan; iku ora ngasilake nilai. Bab kasebut dimaksudake kanggo ngganti fungsi SetPositionSize sing wis dibangun.

  • Ing Poin Poin argumentasi kudu dadi larutan, nyatakake nomer poin sing sampeyan pengin resiko ing saben perdagangan. Biasane, iki bakal dadi nomer sing padha karo panggunaan kanggo mandheg. Yen sampeyan ora nggunakake mandeg, ngira jumlah maksimum angka dagang sampeyan biasane ilang sadurunge metu saka utawa mbalikake posisi. Disaranake nggunakake rumus sing nganggep regane rega khas instrumen saiki. Tuladhane, ATR (20) * 2 bakal nemtokake resiko maksimal kaping pindho Rata-rata Range True. Penting banget kanggo nggunakake rumus, ora minangka nilai statis, nalika mbanting macem-macem instrumen (portofolio backtesting), saéngga Poin Tanggung Jawaban kanthi otomatis cocog karo rega lan volatilitas saben instrumen.
  • Persentasi Risiko Equity yaiku persentasi usaha sampeyan saiki sampeyan bakal resiko kanggo saben perdagangan. Biasane nggunakake 2%, nanging sampeyan bisa nggunakake nilai sing luwih dhuwur utawa luwih murah, gumantung saka toleransi risiko sampeyan.
  • Mata uang Dasar Akun yaiku senar sing ngemot mata uang dhasar saka akun dagang sampeyan. Contone, "USD".

Fungsi kasebut nggunakake kolom ing ngisor iki saka jendhela Informasi AmiBroker:

  • Deposit Margin
  • Nilai Nilai
  • Dhuwit

Kajaba iku, fungsi kasebut ndhukung posisi ukuran mata uang, sing perlu nalika mata uang dhasar saka instrumen beda karo mata uang dhasar saka akun sampeyan. Sing paling umum, iki kedadeyan karo pasangan Forex sing didominasi mata uang tinimbang Dolar AS. Kanggo nindakake ukuran posisi mata uang macem-macem, fungsi katon rega pasangan Forex yaiku gabungan mata uang dhasar akun lan mata uang dhasar saka pasangan Forex diuripake maneh. Contone, yen sampeyan mbanting CHFJPY, dhuwit mata uang iku JPY. Yen mata uang pangkalan akun sampeyan yaiku USD, fungsi kasebut bakal katon rega USDJPY, kanggo ngetung rega JPY ing Dolar AS, sing banjur ngidini ngetung ukuran posisi CHFJPY ing Dolar AS. Pramila, data ing ngisor iki dibutuhake posisi posisi mata uang:

  1. Sampeyan kudu ngetik kanthi bener Nilai Nilai kanggo saben instrumen sampeyan paling apik. Rujuk karo dokumentasi AmiBroker kanggo panjelasan babagan Nilai Nilai.
  2. Sampeyan kudu mlebu ing Deposit Margin kanggo saben instrumen sampeyan paling apik. Sampeyan bisa ngetik simpenan wates tetep minangka nomer positif, utawa minangka persentase saka nilai awis kontrak, kanthi ngetik persentase minangka nomer negatif. Contone, yen maklar sampeyan nawakake keuntungan 20: 1, simpenan wates bakal 5%. Dadi sampeyan bakal mlebu -5 minangka simpenan wates.
  3. Kanggo alat apa wae BUKU denominasi ing mata uang basa akun, sampeyan kudu ngetik mata uang dhasar ing Dhuwit lapangan. Nganggo conto CHFJPY, sampeyan bakal mlebu JPY ing lapangan Mata uang kanggo instrumen kasebut.
  4. Sampeyan kudu duwe kuotasi ing database AmiBroker kanggo simbol tikel XXXOOO utawa OOOXXX, ing endi XXX nggantosi sampeyan akun mata uang dhasar lan OOO nggantosi instrumen mata uang dhasar. Yen mata uang pangkalan akun katon pisanan ing simbol (XXXOOO), fungsi kasebut bakal kanthi otomatis mbalikake rega pasangan mata uang kasebut. Maneh maneh, nggunakake conto CHFJPY, yen mata uang basis akun yaiku USD, sampeyan kudu duwe kuotasi kanggo USDJPY ing database sampeyan. Simbol kasebut kudu diformat kanthi persis kaya XXXOOO utawa OOOXXXX, ora XXX-OOO utawa sawetara variasi liyane. Yen panyedhiya data nggunakake format simbol ora standar standar, sampeyan bisa map format standar menyang format non-standar ing database sampeyan kanthi nggawe variabel sing dijenengi format standar lan menehi format non-standar minangka nilai kasebut. Maneh, nggunakake conto ing ndhuwur, yen database sampeyan duwe simbol USD-JPY, sampeyan bisa map USDJPY menyang USD-JPY nggunakake kode ing ngisor iki:
USDJPY = "USD-JPY";

Utawa, sampeyan bisa nyetel nilai konversi tetep kanthi nyetel variabel padha karo nilai angka. Kayata:

USDJPY = 108.68;
  • Nilai konversi tetep ngluwihi nilai ing database sampeyan. Iki migunani nalika sampeyan ora duwe kuotasi ing database kanggo mata uang konversi.
  • Sampeyan kudu nggawe variabel kanggo kabeh peta simbol sampeyan sadurunge nelpon fungsi PrescientPositionSize.
  • Fungsi PrescientPositionSize ora nggatekake setelan konversi mata uang AmiBroker. Dadi, nalika nggunakake fungsi iki, sampeyan bisa nglalekake setelan ing Kagunaan-> Dhuwit layar. Kita saestu nyaranake sampeyan mateni fungsi konversi mata uang AmiBroker kanthi mbusak simbol saka Simbol Rate Dinamik kolom ing layar iki. Iki amarga konversi mata uang dinamis sing dibangun ing AmiBroker nggawe masalah nalika mata uang konversi nduweni riwayat kutipan sing luwih cendhek tinimbang instrumen sing dianalisis. Ing conto iki, ukuran posisi bakal disetel kanggo nol kanggo tanggal apa wae ing njaba riwayat kutipan mata uang konversi. Ngilangi simbol saka kolom Symbol Rate Dynamic mateni konversi mata uang dinamis, sing ndandani masalah iki. Yen riwayat konversi mata uang konversi luwih ringkes tinimbang riwayat kutipan instrumen sing dianalisis, fungsi PresicentPositionSize bakal nggunakake rega saka bar pungkasan mata uang konversi, kanggo bar apa njaba riwayat kutipan mata uang konversi.
Apa artikel iki mbiyantu?
Ora seneng 0
Ndeleng: 736
HANYE GRATIS
Sinyal Dagang Saben dina
dening PrescientSignals
SUBSCRIBE
Langganan kanggo nampa sinyal dagang GRATIS sing dikirim menyang kothak mlebu email saben dina
Sinyal gratis ditundha sajrone seminggu. Iki ngidini sampeyan ngevaluasi layanan gratis PrescientSignals, kanthi mbandhingake ramalan minggu sadurunge karo asil nyata.
HANYE GRATIS
Sinyal Dagang Saben dina dening PrescientSignals
SUBSCRIBE
Langganan kanggo nampa sinyal dagang GRATIS sing dikirim menyang kothak mlebu email saben dina
Sinyal gratis ditundha sajrone seminggu. Iki ngidini sampeyan ngevaluasi layanan gratis PrescientSignals, kanthi mbandhingake ramalan minggu sadurunge karo asil nyata.