Wacan maca wektu: 1 mnt

Dinamik RSX 1

Indeks Kekuwatan Relatif (RSI) minangka osilator momentum sing ngukur kacepetan lan owah-owahan gerakan rega. RSI nyemprotake ing antarane nol lan 100, kanthi tingkat sing dhuwur nuduhake instrumen kasebut dibebasake lan kosok balene. Nalika RSI nuduhake kahanan sing ngira-ngira lan mula bakal mudhun, sing nuduhake kerugian momentum, sing bisa uga nyatakake pangowahan tren. RSI duwe rong kelemahane utama sing mbatesi gunane:

  1. Indikator kasebut langsung nuduhake swara ing pasar, saengga ing pasar sing rame, mula katon ringkih lan bisa ngasilake sinyal palsu.
  2. Nduwe setelan dawa sing biasane kasepakatan. RSI sing luwih suwe bakal luwih lancar, nanging ora adoh saka pasar. RSI wektu sing luwih cendhek bakal luwih responsif kanggo owah-owahan tren, nanging miturut titik sadurunge, ngasilake sinyal palsu.

Tantangan kasebut, yaiku kanggo nglancarake indikator tanpa nyuda responsif lan nyetel setelan dawa kanggo nggambarake prilaku siklus. Ing denah kita, kita nampilake versi RSI sing diarani ditambah RSX. RSX diciptakake Mark Jurik saka [dahuluk ids = ”6184 ″] Jurik Riset [/ thirstylink] lan iku nggunakake algoritma pelicingan majeng Jurik kanggo nggayuh tujuan pisanan, ngliwati indikator kasebut tanpa ngenalake kakehan. Iki minangka dandan gedhe, nanging kita luwih apik dinamis nyetel dawa nganti setengah saka frekuensi siklus aktif sing paling cepet. We pinjam ide iki saka Lars von Thienen saka [uhawinks ids = ”6158 ″] NalikaToTrade.com [/ thirstylink].

Kanthi nyetel RSX menyang siklus pasar, kita mungkasi pratondho sing lancar lan luar biasa responsif ing kahanan pasar saiki. Nalika frekuensi siklus mundhak kacepetan, kita nyetel dawa RSX, amarga ngarepake owah-owahan tren sing asring. Nalika frekuensi siklus saya saya mudhun, saya nambah dawa RSX, amarga ngarepake owah-owahan tren sing asring asring. Dadi, nalika RSX ana ing tingkat sing paling dhuwur lan mula bakal mudhun, kita bisa yakin manawa cocog karo siklus pasar lan bisa uga prédhiksi pangowahan tren nyata tinimbang sinyal palsu.

Apa artikel iki mbiyantu?
Ora seneng 0
Ndeleng: 1376
HANYE GRATIS
Sinyal Dagang Saben dina
dening PrescientSignals
SUBSCRIBE
Langganan kanggo nampa sinyal dagang GRATIS sing dikirim menyang kothak mlebu email saben dina
Sinyal gratis ditundha sajrone seminggu. Iki ngidini sampeyan ngevaluasi layanan gratis PrescientSignals, kanthi mbandhingake ramalan minggu sadurunge karo asil nyata.
HANYE GRATIS
Sinyal Dagang Saben dina dening PrescientSignals
SUBSCRIBE
Langganan kanggo nampa sinyal dagang GRATIS sing dikirim menyang kothak mlebu email saben dina
Sinyal gratis ditundha sajrone seminggu. Iki ngidini sampeyan ngevaluasi layanan gratis PrescientSignals, kanthi mbandhingake ramalan minggu sadurunge karo asil nyata.