Wacan maca wektu: 1 mnt

AmiBroker nyedhiyakake pilihan ing Ndeleng menu, menyang Dina tanpa dagang. Yen pilihan iki diaktifake, AmiBroker nggawe bar gawean kanggo saben dina nalika pasar ditutup. Bar artifisial kasebut bakal duwe nilai OHLC sing disetel kanggo rega nutup ing dina perdagangan nyata pungkasan.

Tujuan fitur iki yaiku ngidini indikasi adhedhasar wektu, kaya siklus, kanggo nganalisa data data kanthi dhasar dina tanggalan tinimbang dina pasar. Ing kasus siklus, téori sing ana yaiku siklus aktif, preduli saka apa ora. Yen iki bener, tegese ngasilake analisis siklus sing akurat, sampeyan kudu ngaktifake ing Dina tanpa dagang pilihan.

Ing pangujian, kita bisa entuk asil sing apik, preduli saka pilihan apa wis diaktifake. PrescienTrader bisa ngganti skenario. Yen bar gawean ing bagan, bakal ana bar luwih saben wektu, saengga PrescienTrader bakal nglaporake frekuensi siklus rada suwe, menehi kompensasi kanggo bar tambahan. Bentuk Garis Prescient bisa owah sacara dramatis nalika sampeyan milih utawa mateni pilihan, nanging kaloro analisa bakal bener.

Sampeyan bisa nggawe argumentasi sing sah kanggo pendekatan apa wae. Yen siklus terus nalika pasar ditutup, masuk akal kanggo nganalisa siklus nalika dina kalender, tinimbang dina pasar. Panemu kontra yaiku kanthi nambahake bar gawean, sampeyan secara harfiah nambahake swara menyang grafik lan swara iki asring ditampilake ing analisis. Sawise Nerjemahake isoh Dina tanpa dagang, sampeyan bisa uga kudu nambah Kapercayan lan / utawa Filter Harmonic setelan, kanggo ngimbangi swara sing ditambahake.

Iki tenan prekara pilihan pribadi. Kita saranake sampeyan coba loro-lorone cara lan nggunakake cara sing paling apik kanggo sampeyan.

Apa artikel iki mbiyantu?
Ora seneng 0
Ndeleng: 820
HANYE GRATIS
Sinyal Dagang Saben dina
dening PrescientSignals
SUBSCRIBE
Langganan kanggo nampa sinyal dagang GRATIS sing dikirim menyang kothak mlebu email saben dina
Sinyal gratis ditundha sajrone seminggu. Iki ngidini sampeyan ngevaluasi layanan gratis PrescientSignals, kanthi mbandhingake ramalan minggu sadurunge karo asil nyata.
HANYE GRATIS
Sinyal Dagang Saben dina dening PrescientSignals
SUBSCRIBE
Langganan kanggo nampa sinyal dagang GRATIS sing dikirim menyang kothak mlebu email saben dina
Sinyal gratis ditundha sajrone seminggu. Iki ngidini sampeyan ngevaluasi layanan gratis PrescientSignals, kanthi mbandhingake ramalan minggu sadurunge karo asil nyata.