Wacan maca wektu: 1 mnt

OutcienTrader output macem-macem jinis informasi menyang tab Nglacak ing jendela Log AmiBroker. Iki kalebu pesen kesalahan lan nganyari status wektu nyata nalika nglakokake eksplorasi, paling apik utawa optimasi. Operasi analisis iki bisa ditindakake nganti suwe, saengga bisa ndeleng output ing jendhela log kanggo ndeleng kemajuan lan priksa manawa kabeh ora apik.

Jendhela log minangka papan pisanan sing kudu dideleng yen ana sing salah. Disaranake supaya windows mbukak lan dock ing sisih ngisor layar.

Yen pesen kesalahan ngemot akeh data, PrescienTrader uga bakal nggawe file log eksternal, ngemot informasi sing luwih rinci. Iki biasane kedadeyan nalika ana kesalahan komunikasi karo PrescientAPI. Yen ngono, file log bakal ngemot tanggapan saka API, sing bisa dikirim menyang tim dhukungan kanggo mbantu ngatasi masalah kasebut.

Apa artikel iki mbiyantu?
Ora seneng 0
Ndeleng: 549
HANYE GRATIS
Sinyal Dagang Saben dina
dening PrescientSignals
SUBSCRIBE
Langganan kanggo nampa sinyal dagang GRATIS sing dikirim menyang kothak mlebu email saben dina
Sinyal gratis ditundha sajrone seminggu. Iki ngidini sampeyan ngevaluasi layanan gratis PrescientSignals, kanthi mbandhingake ramalan minggu sadurunge karo asil nyata.
HANYE GRATIS
Sinyal Dagang Saben dina dening PrescientSignals
SUBSCRIBE
Langganan kanggo nampa sinyal dagang GRATIS sing dikirim menyang kothak mlebu email saben dina
Sinyal gratis ditundha sajrone seminggu. Iki ngidini sampeyan ngevaluasi layanan gratis PrescientSignals, kanthi mbandhingake ramalan minggu sadurunge karo asil nyata.