Delengen ing Masa depan

PrescienTrader minangka Platform Analitik Pasar Finansial Pasar Lanjutan Paling Donya

Cepet nganalisa instrumen finansial kanthi pirang-pirang timeframes

Predhiksi gerakan rega masa depan kanthi presiden sing ora ngerti

Ndhaptar Percobaan gratis

Garis Prescient

PrescienTrader nganalisa atusan ewu titik data kanggo ngetung amplitudo lan fase atusan frekuensi siklus. Sabanjure, teknologi IntelliCycle ™ AI nyaring swara ing pasar lan kanthi intelektual bisa ngetrapake frekuensi optimal kanggo kahanan pasar. Pungkasan, PrescienTrader nggabungake siklus kasebut lan nggawe proyek kasebut 30-bar menyang mangsa ngarep, nggawe Prescient Line ™.

Sanajan ora ana sing bisa 100% ing wektu kasebut, Line Prescient pancen prescient luar biasa! Indikator dinamis, adaptif lan utama sing nganyari karo saben bar anyar, gumantung karo struktur siklus sing berkembang. Sampeyan bisa mikir kaya Waze kanggo pasar finansial, peta dalan sing dinamis kanggo ngganti pasar.

Ndhaptar Percobaan gratis
Gambar
Gambar

Analisa Jalur ing-Wektu

Posisi garis pamilih vertikal ing garis apa wae kanggo nganakake Analisis Titik-Ing-Wektu, yaiku analisa siklus kanthi titik sing dipilih. Nalika nganakake analisis Point-in-Time, PrescienTrader mung nganggep data ing sisih kiwa bar sing dipilih, ora nggatekake data rega menyang sisih tengen garis. Iki ngidini sampeyan mbandhingake kanthi otomatis Prescient Line, diwiwiti ing wektu kasebut, kanthi rega nyata.

Ndhaptar Percobaan gratis

Deleng siklus individu

PrescienTrader nganalisa atusan siklus lan dijupuk mung sing paling cocog karo kahanan pasar saiki. Nalika Prescient Line minangka prediksi rega sing paling dipercaya, sampeyan uga bisa nampilake siklus individu sing dadi dhasar Garis Prescient. Iki menehi tampilan struktur siklus, sing bisa migunani nalika nggawe keputusan dagang sing angel.

Ndhaptar Percobaan gratis
Gambar
Gambar

Ndeleng Kabeh Siklus

Kejabi ndeleng siklus individu, sampeyan uga bisa ndeleng kabeh siklus sekaligus. Iki migunani kanggo entuk gambaran babagan gambar gedhe, babagan cara siklus berinteraksi lan efeke ing rega.

Ndhaptar Percobaan gratis

Garis Pesat statis

Garis Prescient dinamis, tegese bentuk bisa potensial bisa ganti saben bar anyar. Iki penting kanggo dagang, amarga menehi analisis sing paling akurat lan paling anyar kanggo nggawe keputusan dagang. Nanging, sifat dinamis ndadekake angel katon maneh ing wektu, kanggo ndeleng kanthi apik nalika bar sadurunge. Mesthi wae, sampeyan bisa nganakake analisis Point-in-Time ing bar sadurunge, nanging mung nuduhake asil kanggo garis sing dipilih. Mula, PrescienTrader uga nyedhiyakake fitur sing diarani Line Stc Prescient Line.

Ora kaya Garis Prescient biasa sing diganti sawise saben bar anyar, Static Prescient Line ora owah. Yen sampeyan ngaktifake pilihan iki, bakal mindhai kabeh garis sing katon lan ngrencanake arah lan slope Line Prescient kanggo saben bar ing wektu kasebut. Mangkono, sampeyan bisa kanthi gampang ndeleng kabeh sinyal tuku / adol sadurunge ing grafik apa wae.

Ndhaptar Percobaan gratis
Gambar
Gambar

Multiple Wektu

PrescienTrader bisa nganalisa sembarang bagan ing wektu apa wae. Kajaba iku, bisa nganalisa nganti telung wektu kanthi bebarengan ing grafik sing padha, ngluwihi plot wektu sing luwih dhuwur ing plot jaman dhasar. Iki bisa nyedhiyakake konteks sing migunani kanggo analisis basa dhasar.

Ndhaptar Percobaan gratis

Analisis Spectral

PrescienTrader kalebu analis spektrum sing nampilake spektrum siklus kabeh. Iki bisa migunani nalika paramèter tuning apik, amarga nggambarake efek setelan parameter sing beda. Saliyane grafik analisis spektrum, uga menehi laporan sing rinci, nuduhake setelan parameter, dhaptar siklus sing penting lan data kanggo kabeh siklus sing dianalisis. Kanggo saben frekuensi siklus, nampilake amplitudo, kekuwatan, tanggal / wektu lan kapercayan, sing nuduhake sepira frekuensi siklus sing cocog karo rega.

Ndhaptar Percobaan gratis
Gambar
Gambar

FLD / RSI dinamis

Diwangun dening JM Hurst, Line of Demarcation Future (FLD) yaiku plot saka harga rega sing diterusake kanthi frekuensi setengah siklus. Yen rega nglintasi FLD, negesake manawa ana pucuk utawa trough wis ana ing frekuensi siklus sing cocog. PrescienTrader bisa ngrancang FLD kanggo kombinasi frekuensi siklus.

Indeks Kekuwatan Relatif (RSI) nuduhake kekuwatan rega relatif saka sawetara bar ing babagan bar tartamtu. Nalika RSI ing tingkat sing dhuwur lan mudhun, nuduhake tandha munggah bisa uga pungkasane. Masalah karo RSI yaiku nggunakake macem-macem tampilan mundur bisa ngasilake asil sing beda banget, dadi kepiye sampeyan ngerti macem-macem tampilan sing katon maneh? Lars von Thienen nemokke konsep RSI dinamis, sing kanthi otomatis nyetel sawetara goleki adhedhasar frekuensi siklus lan PrescienTrader nyedhiyakake indikator RSI sing dinamis. Sampeyan bisa milih ing antarane nyetel kisaran RSI padha karo frekuensi siklus utawa setengah frekuensi siklus.

Ndhaptar Percobaan gratis

Mbalik

PrescienTrader bisa ngakses mesin mundur kuat AmiBroker, sing ndhukung portofolio backcoreing, pyramiding, scaling lan Monte Carlo.

Ndhaptar Percobaan gratis
Gambar
Gambar

Optimisasi

PrescienTrader njupuk kauntungan lengkap kanggo mesin optimasi kelas donya AmiBroker, sing ndhukung nganti 32 benang saben jendela analisis. Optimal nganti sepuluh variabel kanthi bebarengan, kanthi multithreading ngliwati instrumen siji utawa ngliwati portofolio kabeh. Kejabi optimasi lengkap, AmiBroker uga ndhukung optimisasi sing pinter, kalebu mesin CMA-ES, SPSO lan Tribes. Deleng asil optimasi ing bentuk tabel utawa minangka bagan telung dimensi, kanthi animasi, nggambarake kepiye variabel sing padha karo.

Ndhaptar Percobaan gratis

Saringan

Modul skrining mindhah liwat ewu instrumen finansial ing database sampeyan kanggo nyaring kesempatan dagang adhedhasar data siklus. Contone, sinyal dagang siklus utama dumadi nalika rega nyabrang Future Line of Demarcation (FLD). Dadi, sampeyan bisa nggolek chart endi wae sing wis dilintasi FLD ing bar paling anyar, banjur aplikasi kritéria saringan liyane kanggo ngenali kesempatan dagang sing duwe kemungkinan sukses.

Ndhaptar Percobaan gratis
Gambar
Gambar

Setelan Parameter

Dialog Parameter ngidini sampeyan nyetel macem-macem setelan, kalebu seri data kanggo nganalisa, detrending, kisaran frekuensi siklus, kisaran goleki, bar ramalan lan liya-liyane. Sampeyan bisa ngontrol setelan kanthi bebas kanggo wektu dhasar lan loro wektu sing luwih dhuwur (HTP1 lan HTP2). Yen sampeyan ngganti setelan, tampilan plotter lan scanner nganyari kanthi nyata.

PrescienTrader bisa nganalisa seri data lan opsional data kasebut kudu ditindakake kanthi otomatis. Sampeyan bisa milih seri data sing dibangun, kayata OHLC, Avg, etc ... utawa sampeyan bisa nggunakake output saka indikator minangka seri data khusus. Sembarang pratondho sing sampeyan tambah ing denah bakal ditampilake kanthi otomatis ing dhaptar pilihan Data Series.

Nalika nganalisa akeh instrumen sing beda, pancen gampang ilang saka setelan sing paling apik kanggo instrumen kasebut. Mulane, PrescienTrader kalebu pilihan kanggo ngirit setelan kanggo saben instrumen lan saben timeframe. Sawise nyimpen setelan kanggo instrumen, setelan sing disimpen bakal eling kanthi otomatis, yen sampeyan mbukak grafik kasebut.

Ndhaptar Percobaan gratis

Dagang otomatis

IB Controller minangka aplikasi sumber terbuka sing dadi jembatan ing antarané AmiBroker lan Interactive Brokers TWS. Iki ngidini dagang kanthi otomatis adhedhasar sinyal sing digawe dening PrescienTrader. Sampeyan uga bisa ngembangake antarmuka dagang otomatis kanggo makelar liyane sing nggunakake antarmuka otomatisasi OLE sing dibangun ing AmiBroker, utawa kanthi nglakokake telpon REST API saka formula AmiBroker.

Analisa Chart Sembarang

PrescienTrader bisa nganalisa sembarang chart lan ngimpor data saka macem-macem feed data wektu nyata lan data pungkasan, utawa data CSV / XML. Menganalisa data rega mentah kanthi detrending opsional utawa pre-process data liwat indeks khusus lan nganalisa output indikator. Cukup seret indikator khusus menyang grafik lan bakal ditampilake kanthi seleksi Data Series.

Waca rangkeng

Teknologi IntelliCycle revolusioner milih kanthi frekuensi siklus optimal kanggo kahanan pasar, kanthi dhasar bar-by-bar. Kita nggunakake teknik AI kanggo ngevaluasi kesahihan lan pentinge saben siklus, ing konteks bar sadurunge lan ing konteks siklus liyane. Dadi, nyedhiyakake analisis telung dimensi, mung ngetrapake siklus sing paling bener lan paling penting.

Kabeh Platform Trading

PrescienTrader minangka plugin AmiBroker gratis sing ana hubungane karo PrescientAPI, layanan API sing dadi tuan rumah. Sampeyan bisa ngakses API saka platform charting sing ndhukung panjaluk HTTP POST, nanging PrescienTrader paling gampang, amarga rampung turnkey lan ora mbutuhake kawruh teknis utawa program. Pungkasane, kita rencana kanggo ngeculake PrescienTrader kanggo platform charting liyane.