Wacan maca wektu: 1 mnt

Heikin-Ashi lan HA Delta 1

Charting Heikin-Ashi adhedhasar candlestick Jepang, nanging nggunakake rumus sing wis diowahi sing mbusak sawetara swara saka bagan, supaya luwih gampang ngenali tren. Akeh paket charting kalebu lilin Heikin-Ashi, nanging salah kanggo nggunakake minangka bar rega, amarga ora nuduhake rega nyata. Nanging, lilin HA kudu dianggep minangka indikator. Ing aliran munggah utawa mudhun dawa, lilin HA biasane bakal njaga warna (abang utawa ijo) sajrone tren kasebut, dene rega rega bisa uga sithik. Yen sampeyan ngerteni lilin HA dadi cilik lan luwih cilik, iki nuduhake momentum. Yen lilin banjur katon ing arah sing beda, iku minangka peringatan yen tren bisa uga arah.

Heikin-Ashi minangka indhuksi lagging miturut desain. Ora prédhiksi apa sing bakal kelakon, nanging bisa mbantu konfirmasi apa sing wis kedadeyan. Kita nggunakake grafik HA kanthi cara sing padha karo sing nggunakake grafik FLD lan RSX, minangka konfirmasi yen ramalan Prescient Line dimainake kaya sing dikarepake. Kajaba ing lilin HA, kita uga nuduhake indikator unik sing diarani HA Delta.

Developed by Dan Valcu of Educofin, HA Delta is an indikator anjog majeng, diwilang kanthi nyuda HA Open saka HA Close. Asring prédhiksi tren ganti sawetara bar luwih dhisik. Kita ngrancang HA Delta lan versi HA Delta sing wis lancar ing grafik sing padha. Nalika HA Delta (cepet) nyabrang HA Delta sing dilunake (alon), sing nuduhake kemungkinan pangowahan bakal teka, sing migunani kanggo konfirmasi ramalan Prescient Line. Contone, mesthine Line Prescient prédhiksi puncak sing bakal teka:

  • Nalika sampeyan nyedhaki pucuk sing diramal, sampeyan bakal ngawasi grafik HA Delta sing nggoleki garis cepet nyabrang mudhun liwat garis alon.
  • Sabanjure, sampeyan bakal goleki bar rega kanggo miwiti mudhun
  • Pungkasan, sampeyan bakal nggoleki lilin HA ganti saka ijo dadi abang. Sawise sampeyan entuk lilin HA abang abang pisanan, sampeyan bisa yakin manawa pangowahan tren sing diprakirake dening Prescient Line wis kedadeyan.

Kejabi Heikin-Ashi lan HA Delta, kita uga nyedhiyakake RSX Dinamis lan Future Line of Demarcation minangka tambahan indikasi. Iki minangka prekara sing dikarepake kanggo menehi petunjuk ing dagang sampeyan. Saenipun, kita kepengin weruh akeh sing umume, sadurunge mlebu perdagangan.

Apa artikel iki mbiyantu?
Ora seneng 0
Ndeleng: 1797
HANYE GRATIS
Sinyal Dagang Saben dina
dening PrescientSignals
SUBSCRIBE
Langganan kanggo nampa sinyal dagang GRATIS sing dikirim menyang kothak mlebu email saben dina
Sinyal gratis ditundha sajrone seminggu. Iki ngidini sampeyan ngevaluasi layanan gratis PrescientSignals, kanthi mbandhingake ramalan minggu sadurunge karo asil nyata.
HANYE GRATIS
Sinyal Dagang Saben dina dening PrescientSignals
SUBSCRIBE
Langganan kanggo nampa sinyal dagang GRATIS sing dikirim menyang kothak mlebu email saben dina
Sinyal gratis ditundha sajrone seminggu. Iki ngidini sampeyan ngevaluasi layanan gratis PrescientSignals, kanthi mbandhingake ramalan minggu sadurunge karo asil nyata.