Wacan maca wektu: 1 mnt

PrescienTrader ngidini sampeyan ngliwati rong papan wektu sing luwih dhuwur ing bagan wektu dhasar. Kajaba iku, nalika nggunakake fungsi analisis kanggo nggawe eksplorasi, paling apik utawa optimalisasi, sampeyan bisa nganalisa nomer winates wektu sing luwih dhuwur. Analisis wektu sing luwih dhuwur bisa migunani banget kanggo nggawe konteks sing luwih amba kanggo indikator periode dhasar. Contone, sampeyan bisa nggunakake wektu sing luwih dhuwur kanggo nyaring sinyal wektu basis sing konflik karo sinyal wektu sing luwih dhuwur.

Yen sampeyan ngrancang overlay wektu sing luwih dhuwur, AmiBroker ngembangake bar wektu wektu sing luwih dhuwur amarga nomer bar sing padha karo bagan wektu dhasar. Amarga macem-macem faktor, seri data sing ditambahi bisa uga ora cocog karo seri data ing grafik wektu sing luwih dhuwur. Iki bisa nyebabake bedhah cilik nalika mbandhingake nilai sing diwilang dening PrescienTrader saka bagan wektu sing luwih dhuwur tinimbang nilai sing diitung saka tingkatan wektu sing padha karo tingkatan wektu grafik. Iki ora prihatin amarga bedane biasane ora pati beda lan ora kena pengaruh sinyal dagang sampeyan kanthi signifikan.

Kajaba iku, nalika sampeyan nggunakake parameter Projection Bars kanggo ngrancang garis Prescient menyang mangsa ngarep, iki bakal ngilangi kabeh rangking kanthi jumlah bar projeksi sing ditemtokake. Ngimbangi iki bisa nyebabake over-time wektu sing luwih dhuwur supaya ora bisa diselarasake karo tanggal kepungkur. Contone, nalika tumpang tindih saben wulan, sampeyan bisa uga ngerti plot kanggo wulan tartamtu diwiwiti ing dina kaping telu utawa kaping papat, tinimbang dina pisanan. Maneh, iki dudu masalah utama, amarga mung nduwe pengaruh ing tampilan grafik, dudu asil paling apik, eksplorasi utawa optimasi. Nanging, yen sampeyan pengin njamin nilai-nilai saka tampilan grafik sampeyan cocog karo nilai sing bali nalika nggunakake fitur analisis kasebut, sampeyan kudu nyetel Projection Bars menyang nol ing setelan Parameter tampilan.

Apa artikel iki mbiyantu?
Ora seneng 0
Ndeleng: 322
HANYE GRATIS
Sinyal Dagang Saben dina
dening PrescientSignals
SUBSCRIBE
Langganan kanggo nampa sinyal dagang GRATIS sing dikirim menyang kothak mlebu email saben dina
Sinyal gratis ditundha sajrone seminggu. Iki ngidini sampeyan ngevaluasi layanan gratis PrescientSignals, kanthi mbandhingake ramalan minggu sadurunge karo asil nyata.
HANYE GRATIS
Sinyal Dagang Saben dina dening PrescientSignals
SUBSCRIBE
Langganan kanggo nampa sinyal dagang GRATIS sing dikirim menyang kothak mlebu email saben dina
Sinyal gratis ditundha sajrone seminggu. Iki ngidini sampeyan ngevaluasi layanan gratis PrescientSignals, kanthi mbandhingake ramalan minggu sadurunge karo asil nyata.