Wacan maca wektu: <1 min
Gambar cilik

Video iki menehi introduksi rinci kanggo PrescienTrader lan nyakup topik ing ngisor iki:

  • Tampilan Plotter
  • Laporan Siklus
  • Analisis Spectral (tampilan scanner)
  • Milih siklus sing arep dideleng
  • Toggling Line Prescient utawa mateni
  • Garis Pesat statis
  • Milih bar endi sing kudu dianalisis
  • Pangaturan setelan optimal
  • Suwene wektu sing luwih dhuwur
Apa artikel iki mbiyantu?
Ora seneng 0
Ndeleng: 517
HANYE GRATIS
Sinyal Dagang Saben dina
dening PrescientSignals
SUBSCRIBE
Langganan kanggo nampa sinyal dagang GRATIS sing dikirim menyang kothak mlebu email saben dina
Sinyal gratis ditundha sajrone seminggu. Iki ngidini sampeyan ngevaluasi layanan gratis PrescientSignals, kanthi mbandhingake ramalan minggu sadurunge karo asil nyata.
HANYE GRATIS
Sinyal Dagang Saben dina dening PrescientSignals
SUBSCRIBE
Langganan kanggo nampa sinyal dagang GRATIS sing dikirim menyang kothak mlebu email saben dina
Sinyal gratis ditundha sajrone seminggu. Iki ngidini sampeyan ngevaluasi layanan gratis PrescientSignals, kanthi mbandhingake ramalan minggu sadurunge karo asil nyata.