Wacan maca wektu: 1 mnt

Kita nerbitake tangga lagu ing pirang-pirang bingkisan, saben dina, mingguan lan saben wulan. Sawise cedhak saben dina dagang, kita nganyari denah kanggo kabeh instrumen sing dilacak, kanthi kabeh wektu. Dadi bar saben dina pungkasan bakal rampung sawise saben dina dagang, dene bar mingguan lan saben wulan pungkasan ora lengkap nganti akhir minggu utawa wulan. Nanging, iki ngidini sampeyan ndeleng kemajuan bar periode wektu sing luwih dhuwur ing wektu nyata.

Umume para klien nggunakake grafik saben dina kanggo mlebu lan metu dagang, nanging dheweke uga ngrujuk tangga lagu wektu sing luwih dhuwur kanggo entuk konteks tambahan. Contone, yen tabel mingguan lan saben wulan nuduhake mudhun mudhun, bisa uga ora nguntungake nyegah entri sing dawa ing grafik saben dina lan ngenteni kesempatan sing cendhak. Kanthi mangkono sampeyan dagang karo aliran wektu sing luwih dhuwur, tinimbang nyoba nglangi nglawan arus.

Elingi, kanggo sawetara instrumen, sejarah rega kurang cendhak kanggo nyedhiyakake informasi sing migunani babagan tangga mingguan lan / utawa saben wulan. Babagan iki nyata banget kanggo cryptocurrencies, sing saiki wis ana sajrone setaun utawa kurang. Kanggo konsistensi, kita isih nerbitake chart wektu wektu sing luwih dhuwur kanggo instrumen kasebut, nanging indikator lan analisa babagan wektu sing luwih dhuwur iki kudu dijupuk gandum uyah.

Apa artikel iki mbiyantu?
Ora seneng 0
Ndeleng: 490
HANYE GRATIS
Sinyal Dagang Saben dina
dening PrescientSignals
SUBSCRIBE
Langganan kanggo nampa sinyal dagang GRATIS sing dikirim menyang kothak mlebu email saben dina
Sinyal gratis ditundha sajrone seminggu. Iki ngidini sampeyan ngevaluasi layanan gratis PrescientSignals, kanthi mbandhingake ramalan minggu sadurunge karo asil nyata.
HANYE GRATIS
Sinyal Dagang Saben dina dening PrescientSignals
SUBSCRIBE
Langganan kanggo nampa sinyal dagang GRATIS sing dikirim menyang kothak mlebu email saben dina
Sinyal gratis ditundha sajrone seminggu. Iki ngidini sampeyan ngevaluasi layanan gratis PrescientSignals, kanthi mbandhingake ramalan minggu sadurunge karo asil nyata.