Wacan maca wektu: 2 mnt

Garis Demamasi Lanjut (FLD) 1

Peneliti siklus sing misuwur, JM Hurst, nemokke Baris Demarkasi Mbesuk (FLD). Kanggo nggambar FLD, kanthi gampang ngalih graph rega maju kanthi dawa setengah siklus. Iki pancen gampang ditrapake sederhana lan kuat. Yen dawane siklus akurat, nalika rega nglintasi FLD, negesake pucuk utawa trough paling anyar kanggo frekuensi siklus sing cocog.

Analisis siklus konvensional gumantung banget karo interaksi Harga / FLD kanggo prakiraan rega. Cepet ngembangake metodologi sing njlentrehake babagan njlentrehake macem-macem pola FLD lan interaksi rega. Nalika ana akeh kesahihan kanggo riset Hurst, dheweke nggawe teorine sadurunge penemuan komputer modern. Mula, nganakake analisa siklus konvensional sawise metodhe Hurst akeh langkah lan petungan manual. Paling anyar, aplikasi piranti lunak wis dikembangake sing ngotomatisasi lan ngatasi proses kasebut. Nalika aplikasi iki luwih gampang kanggo nganakake analisa siklus, mula isih diwatesi dening kerangka teoretik sing dikembangake luwih saka 40 taun kepungkur. Ora luwih maju ilmu, aplikasi iki mung ngoperasikake teknik analisis lawas.

Nalika ngembangake PrescienTrader, kita miwiti nganggo slate sing resik. Kita ngerteni sumbangan Hurst kanggo ilmu analisis siklus, nanging kita ora pengin mbatesi awake dhewe ing metodologi umur 40+ taun. Nanging, kita nguji teori Hurst kanthi objektif lan nalika dianakake, kita digabung menyang algoritma. Kita uga eksprimen karo algoritma sing luwih modern, kayata sing dikembangake dening Lars von Thienen saka YenToTrade.com. Kita nemokake manawa algoritma Lars luwih apik tinimbang Hurst babagan syarat siklus individu metu saka swara pasar. Nanging, Lars ora ngatasi masalah konfirmasi puncak / trough, sing dirasakake penting, saengga kita nyinaoni teori FLD Hurst. Pungkasane, kita ngambah algoritma menyang titik sing kalebu kabeh informasi sing bisa dipikolehi saka nganalisa interaksi harga FLD / rega, saéngga analisis FLD kompleks dadi luwih gedhe kanggo tujuan prakiraan rega. Nanging, kita isih percaya manawa FLD sing cepet bisa digunakake minangka pemicu entri, mbantu nyaring sinyal palsu kita. Tes ngonfirmasi iki.

Ing denah kita, Baris Demarkasi Masa Depan katon ing panel ndhuwur minangka garis abang sing surem, rega kaca, nanging digeser kanthi setengah siklus. FLD sing ditampilake kanthi dinamis nyetel frekuensi siklus aktif paling cepet. Nalika Line Prescient ngganti arah, kita ngenteni rega nyabrang ing FLD sadurunge ngetokake sinyal mlebu. Nggunakake frekuensi siklus paling cepet amarga pemicu mlebu ngidini kita ngrebut pamindhahan kasebut, nanging isih nyaring akeh sinyal palsu.

Panggunaan liyane kanggo Future Line of Demarcation yaiku kanggo ngira-ngira target rega kanthi ngatonake pangowahan rega ing antarane siklus lan titik ing endi wae nyabrang ing FLD. Amarga FLD mung regane mundhak setengah siklus, cukup nganggep yen rega nyabrang ing FLD, dijamin setengah saka total jarak kanggo siklus setengah. Contone, yen rega 100 nalika siklus diwiwiti lan nyabrang FLD kanthi rega 105, sampeyan bisa ngira target rega 110 kanggo siklus setengah. Iki asring tumindak apik, nanging iku ora nganggep efek zona dhukungan lan resistensi. Ing conto ing ndhuwur, yen ana area rintangan utama ing wektu 105, rega bisa macet ing kana, sanajan teknis mung ing titik separo siklus setengah. Mangkono, nalika nyetel target rega, sampeyan uga kudu nganggep pendekatan liya, kayata Drummond Geometry.

Apa artikel iki mbiyantu?
Ora seneng 0
Ndeleng: 1521
HANYE GRATIS
Sinyal Dagang Saben dina
dening PrescientSignals
SUBSCRIBE
Langganan kanggo nampa sinyal dagang GRATIS sing dikirim menyang kothak mlebu email saben dina
Sinyal gratis ditundha sajrone seminggu. Iki ngidini sampeyan ngevaluasi layanan gratis PrescientSignals, kanthi mbandhingake ramalan minggu sadurunge karo asil nyata.
HANYE GRATIS
Sinyal Dagang Saben dina dening PrescientSignals
SUBSCRIBE
Langganan kanggo nampa sinyal dagang GRATIS sing dikirim menyang kothak mlebu email saben dina
Sinyal gratis ditundha sajrone seminggu. Iki ngidini sampeyan ngevaluasi layanan gratis PrescientSignals, kanthi mbandhingake ramalan minggu sadurunge karo asil nyata.