Wacan maca wektu: 2 mnt
Ing artikel iki

PrescienTrader minangka platform analitik siklus finansial pasar finansial sing paling maju. Iki bisa nganalisa bagan apa wae ing wektu apa wae lan langsung mbangun rega model model siklik siklus terus menyang mangsa ngarep.

PrescienTrader mlaku nganggo model klien / server. Klien minangka program sing sampeyan pasang ing komputer. Iku plugin AmiBroker sing nampilake analisa siklus lan ramalan rega ing panel ing grafik AmiBroker sampeyan. Kajaba iku, ngasilake informasi sing rinci ing jendela Interpretasi AmiBroker.

Amarga jumlah kekuwatan lan memori CPU sing dibutuhake kanggo nganakake siklus siklus, fungsi komputasi ditindakake klompok superkomputer. Klien PrescienTrader ngirim data grafik menyang server PrescienTrader liwat PrescientAPI. Server ngitung analisis siklus lan ngasilake analisis kasebut menyang klien, sing banjur nampilake asil ing panel grafik sampeyan. Sampeyan ora kudu duwe kawruh teknik khusus kanggo nggawe karya iki, kabeh otomatis.

Syarat

  • Salah sawijining versi Windows ing ngisor iki:

    • Windows 7
    • Windows 8.1 (Ora Windows 8)
    • Windows 10, mbangun 1607 utawa mengko
    • Windows Server 2008 R2
    • Windows Server 2012 R2
    • Windows Server 2016
  • Versi AmiBroker 6.31 utawa luwih apik. Yen sampeyan ora duwe AmiBroker, installer bakal nginstal versi demo kanthi otomatis.
  • Kerangka Microsoft .NET, paling ora versi 4.8. Yen ora duwe, bakal dipasang kanthi otomatis. Kerangka .NET gratis.

  • Kunci API PrescientAPI. Sampeyan bisa entuk kunci API ing Akunku-> PrescientAPI. Nggawe akun gratis lan menehi akses API tanpa watesan kanthi watesan tarif siji menit saben menit. Sampeyan bisa mbusak watesan tarif kanthi nganyarke menyang lengganan mbayar.

Instalasi

  1. Download paket instalasi PrescienTrader saka Akunku-> PrescienTrader. Sampeyan kudu mlebu ing akun kanggo ngakses kaca iki. Yen ora duwe akun, sampeyan bisa nggawe gratis ing kaca kasebut.

  2. Klik kaping pindho ing installer kanggo mbukak.

    • Mode instalasi gawan (Instalasi Langsung) nganggep AmiBroker wis diinstal ing lokasi standar. Bakal nginstal file plugin C: \ File Files \ AmiBroker \ .NET kanggo AmiBroker \ Sidang.

    • Yen sampeyan wis nginstal AmiBroker ing lokasi sing beda, sampeyan kudu nggunakake pilihan Instalasi Lanjut lan kanthi manual nemtokake path kanggo file plugin. Wiwit PrescienTrader nggunakake .NET kanggo kerangka AmiBroker, file plugin kudu diinstal .NET kanggo Sidang AmiBroker, Ora mlebu Plugins AmiBroker.

    • Kajaba kanggo nginstal file plugin, installer uga bakal nginstal sawetara skrip AFL ing AmiBroker \ Formula \ PrescienTrader.

      • Skrip PrescienTrader.afl ngemot pernyataan "PrescienTrader ()" sing ngluncurake PrescienTrader ing panel grafik. Parameter kasebut nemtokake nilai standar sing bakal digunakake dening PrescienTrader nalika wiwitan diluncurake. Sawise miwiti PrescienTrader, sampeyan bisa klik-tengen ing panel chart banjur pilih Paramèter pilihan kanggo mbukak jendhela ing ngendi sampeyan bisa ngganti parameter, kalebu kunci API sing kasebut ing ndhuwur.
      • Skrip liyane yaiku PrescienTrader Analysis ST lan PrescienTrader Analysis MT. Ana digunakake kanggo nganalisa analisa siji-Utas lan multi-Utas. Rujuk ing dokumentasi kanggo informasi luwih lengkap babagan skrip iki.
  3. Sawise instalasi rampung, bukak AmiBroker.

  4. Watch video kasebut, Nggawe PrescienTrader Chart Pane

Apa artikel iki mbiyantu?
Ora seneng 0
Ndeleng: 619
HANYE GRATIS
Sinyal Dagang Saben dina
dening PrescientSignals
SUBSCRIBE
Langganan kanggo nampa sinyal dagang GRATIS sing dikirim menyang kothak mlebu email saben dina
Sinyal gratis ditundha sajrone seminggu. Iki ngidini sampeyan ngevaluasi layanan gratis PrescientSignals, kanthi mbandhingake ramalan minggu sadurunge karo asil nyata.
HANYE GRATIS
Sinyal Dagang Saben dina dening PrescientSignals
SUBSCRIBE
Langganan kanggo nampa sinyal dagang GRATIS sing dikirim menyang kothak mlebu email saben dina
Sinyal gratis ditundha sajrone seminggu. Iki ngidini sampeyan ngevaluasi layanan gratis PrescientSignals, kanthi mbandhingake ramalan minggu sadurunge karo asil nyata.