Wacan maca wektu: 2 mnt

Geometri Drummond 1

Geometri Drummond minangka metodhe dagang sing kuat banget sing dikembangake sajrone pirang-pirang taun dening pedagang Kanada legendaris, Charles Drummond. Nguasai kabeh aspek Drummond Geometry mbutuhake sinau lan praktik taun-lawas. Kita wis nyinaoni metodologi iki kanthi jembar lan kita mikir nyedhiyakake dhukungan / analisis resistensi sing paling akurat kanggo metodologi apa wae sing wis padha deleng. Garis dhukungan / resistensi Drummond asalé saka géomètri nyata grafik rega, mula jeneng kasebut. Wektu lan wektu maneh, kita wis ndeleng potongan harga liwat zona dhukungan / resistensi konvensional lan mandheg meh persis ing garis Drummond. Iki bisa ningkatake asil dagang sampeyan kanthi nuduhake sampeyan persis ing ngendi rega. Kaya teknik dagang apa wae, ora mesthi bisa digunakake, nanging asring banget kanthi akurat.

Ing denah kita, kita nggambar garis Drummond Geometry ing panel ndhuwur, ing endi rega rega katon. Bar pungkasan nampilake area dhukungan / resistensi langsung ing bar, kanthi bentuk segitiga sisih ndhuwur utawa mudhun. Telung segi iki minangka dhukungan lan resistensi kanggo saiki wektu. Segitiga uga katon ing area sing sabanjure bakal kabentuk, dadi sampeyan ngerti dhukungan lan resistansi bar siji luwih dhisik. Contone, yen sampeyan ndeleng grafik saben dina, segitiga nuduhake dhukungan lan resistansi saben dinane. Werna sing beda-beda makili macem-macem kategori garis Drummond. Panjelasan babagan kategori kasebut ngluwihi artikel iki, ditambah uga kita ora dilarang karo perjanjian non-pambocoran saka ngrembug rincian kasebut ing njaba komunitas Drummond Geometry.

Saliyane ing segitiga, kita uga nampilake zona dhukungan / resistansi sing luwih dhuwur wektu (HTP) minangka garis horisontal sing nutupi kabeh jembaré bagan. Zona saka periode kaping pisanan sing luwih dhuwur ditampilake minangka garis horisontal tipis lan zona wektu wektu sing luwih dhuwur ditampilake minangka garis horisontal sing luwih kandel.

  • Ing saben dina chart, garis nggambarake mingguan lan saben wulan zona.
  • Ing mingguan chart, garis nggambarake saben wulan lan seprapat zona.
  • Ing saben wulan chart, garis nggambarake seprapat lan tahunan zona.

Garis HTP bakal pindhah munggah utawa mudhun sawise saben bar HTP anyar. Contone, nalika minggu anyar diwiwiti, garis mingguan ing bagan saben dina bakal munggah utawa mudhun saka minggu sadurunge. Amarga kita nggambar dadi garis lurus, padha mung akurat kanggo bar mangsa; padha ora kudu makili dhukungan / tahan kanggo bar kepungkur. Kita nggambar minangka garis lurus kanggo tujuane gampang diwaca. Yen kita ngrancang garis-garis nyata kanggo bar kepungkur, kanthi kabeh pindah, grafik kasebut bakal dadi kekacoan sing kleru. Ana akeh garis lan pungkasane katon kaya spageti. Kaya ing Line Prescient, sampeyan bisa ndeleng zona dhukungan / resistensi HTP sing kepungkur ing tangga lagu sejarah, sing kasedhiya sajrone 90 dina kepungkur.

Ing babagan penting, wektu sing luwih dhuwur, luwih akeh zona dhukungan / resistor yaiku. Contone, dhukungan saben dinane bakal luwih gampang tinimbang dhukungan mingguan, sing bakal gampang ngrusak tinimbang dhukungan saben wulan. Nalika pirang-pirang zona katon ing kluster, iki nuduhake area dhukungan utawa resistensi sing kuat.

Apa artikel iki mbiyantu?
Ora seneng 0
Ndeleng: 1023
HANYE GRATIS
Sinyal Dagang Saben dina
dening PrescientSignals
SUBSCRIBE
Langganan kanggo nampa sinyal dagang GRATIS sing dikirim menyang kothak mlebu email saben dina
Sinyal gratis ditundha sajrone seminggu. Iki ngidini sampeyan ngevaluasi layanan gratis PrescientSignals, kanthi mbandhingake ramalan minggu sadurunge karo asil nyata.
HANYE GRATIS
Sinyal Dagang Saben dina dening PrescientSignals
SUBSCRIBE
Langganan kanggo nampa sinyal dagang GRATIS sing dikirim menyang kothak mlebu email saben dina
Sinyal gratis ditundha sajrone seminggu. Iki ngidini sampeyan ngevaluasi layanan gratis PrescientSignals, kanthi mbandhingake ramalan minggu sadurunge karo asil nyata.