Bathi saka Metodologi Dagang sing Ora Duwe

Brad KoniaOra ono kategorineNinggalake Komentar

Nalika nyebrang ing dalan, umume kita nggunakake pangerten, nanging kita uga nggunakake pangrungu lan rasa sentuhan kanggo ndeteksi geter. Saben pangerten menehi kita perwakilan saka werna lan lalu lintas. Dheweke kabeh bener, nanging kabeh beda. Kanthi nggabungake macem-macem pikiran sing ora diwatesi, kita bakal entuk gambaran sing luwih lengkap kanggo lingkungan kita. Mangkono uga, ing PrescienTrading, kita percaya analitis siklus pasar nyedhiyakake kekuwatan sing ora padha karo prédhiksi rega mangsa ing pasar finansial. Yen kita milih mung siji metodhe dagang kanggo perdagangan, kita mesthi milih dhewe. Nanging, kita ora diwatesi mung siji metodologi, saengga kita ngandelake metodologi dagang dhewe minangka dhasar kabeh keputusan dagang, kita asring mriksa mriksa metodologi dagang sing ora diwatesi ing ngisor iki. Kita uga nggabungake sawetara metode kasebut menyang layanan sinyal dagang PrescientSignals. Saben metodologi dagang iki kuat banget lan bisa didol kanthi bathi kanthi sepi, nanging masing-masing nyedhiyakake perspektif sing beda ing pasar. Kanthi nggayuh macem-macem perspektif, kita entuk pangerten sing luwih lengkap babagan apa sing ditularake menyang pasar. Garis Prescient Sadurunge ngrembug babagan metodologi dagang liyane, ayo nliti babagan sejarah siklus ... Waca Luwih