Tampilake Chart Kita ing situs web sampeyan

Yen sampeyan minangka webmaster situs web finansial finansial, investasi utawa dagang, sampeyan bisa nampilake grafik PrescientSignals ing situs web, kanthi gampang lan pancen gratis. Iki minangka tangga sing padha karo pelanggan sing mbayar atusan dolar saben wulan, kajaba padha telat seminggu.

Bagian Sampel


Gambar

Kelas Kelas Aset

Kita nerbitake denah kanggo atusan instrumen finansial ing papat kelas aset: Kauntungan, Kesetaraan, Forex lan Cryptocurrencies.

Konten Isine

Mupangate situs sampeyan kanthi menehi konten sing penting kanggo pengunjung, menehi alesan liya bali bola-bali.

Multiple Wektu

Kita kalebu saben dina, minggon lan saben wulan denah, dianyari sawise ditutup saben dina dagang, kanthi wektu tundha seminggu.

Indikator Negara-saka-Seni


Garis Prescient

Gambar

Indikator tandha kita, Line Prescient minangka perwakilan visual saka model ramalan rega siklus paling maju ing siklus. Prediksi owah-owahan arah rega kanggo 30 bar sabanjure. Amarga kita nerbitake chart saben dina, mingguan lan saben wulan, pangguna sampeyan bisa ndeleng ramalan sajrone 30 dina, 30 minggu lan 30 wulan, kanthi wektu tundha 7 dina. Saliyane nampilake Line Prescient, kita uga nuduhake komponen frekuensi siklus paling cepet minangka grafik kapisah.

Geometri Drummond

Gambar

Adhedhasar karya pedagang Kanada legendaris, Charles Drummond, minangka metodhe dagang komprehensif sing mbutuhake sinau lengkap supaya bisa mangertos kanthi lengkap. Kanggo tujuan kita, aspek Drummond Geometry sing paling migunani lan paling penting yaiku garis dhukungan lan resistansi, sing diwilang saka geometri bagan rega. Tumindake rega rega ing sekitar garis Drummond Geometry mbantu kanggo ngerti apa ramalan Prescient Line lagi diputer kaya sing dikarepake. Garis uga bisa nggawe target rega. Denah kita kalebu PL Dot lan kabeh dhukungan Drummond Geometry lan garis ketahanan, ing kabeh wektu.

Baris Demarkasi Mbesuk

Gambar

The Line Line of Demarcation (FLD) digawe dening JM Hurst lan dadi komponen penting kanggo model ramalan siklus. Sanajan model siklik kita wis ngalami évolusi saka Hurst's, FLD isih larang regane kanggo ngonfirmasi puncak lan troughs. Sedhela, nalika rega nyabrang ing FLD, negesake pucuk utawa trough paling anyar sing ana gandhengane karo frekuensi siklus FLD. Mangkono, kita asring nggunakake salib FLD minangka pemicu mlebu perdagangan ing ramalan arah dening Prescient Line.

RSX dinamis

Gambar

Ngembangake dening Mark Jurik Penyelidikan Jurik, RSX minangka RSI nol, lancar. Kita luwih bisa nambah RSX kanthi mbenerake dawa adhedhasar komponen frekuensi siklus individu paling cepet saka Line Prescient. Mangkono, RSX Dinamis kita kanthi otomatis ditetepake kanthi irama pasar.

Heikin-Ashi & HA Delta

Gambar

Heikin-Ashi minangka indikator sing cukup umum, nanging tetep migunani kanggo ngonfirmasi owah-owahan tren sing diprediksi dening Prescient Line. Ngembangake dening Dan Valcu of Educationofin, HA Delta minangka indikasi maju sing paling gedhe, sing asale saka formula Heikin-Ashi. Asring prédhiksi tren ganti sawetara bar luwih dhisik lan uga migunani kanggo ngonfirmasi ramalan Prescient Line.

Kode HTML

Kanggo nampilake tangga lagu ing situs web, lebokake HTML ing ngisor iki ing kaca sing pengin grafik ditampilake:
Klik kanggo Nyalin
Pilih pilih Widget Dhukungan Langsung pilihan ing ngisor iki, Sadurunge Nyalin kode iki.

Widget Dhukungan Langsung

Kalebu    Ngilangi
Yen sampeyan milih Kalebu opsi, kode HTML bakal nampilake widget dhukungan langsung kita ing kaca ing ngendi sampeyan masang grafik. Iki bakal ngidini pengunjung situs web ngobrol karo tim dhukungan lan takon babagan tabel. Pilih Ngilangi pilihan yen sampeyan ora pengin widget dhukungan langsung sing ditampilake ing situs web.