KalayanSignal

Layanan sinyal dagang sing digunakake dening PrescienTrader, platform analitik siklus finansial pasar finansial sing paling maju.

Kita nglacak lan nganalisa atusan instrumen finansial

Lan prédhiksi arah rega karo prescience uncanny

Siklus ing Pasar finansial

Semono kabeh obah ing siklus. Saka orbit planet nganti ombak, nganti srengenge, nganti srengenge munggah lan dadi miturut siklus sing dingerteni, kabeh alam yaiku pasar siklus lan finansial ora ana sing istiméwa.

Ing pasar finansial, tetep ana osilasi antara rasa wedi lan keserak. Nalika rega mundhak, wong dadi rakus lan luwih akeh wong sing tuku menyang pasar. Ing titik sing bisa diramalake, rega dadi ekstrem, para pedagang wiwit ngasilake bathi lan rega wiwit ambruk. Ing wektu iki, rasa wedi bakal ditahan lan rega bakal luwih cepet.

Nalika rasa wedi lan kasakmuran bisa uga langsung ndorong rega, isih ana pengaruh siklus sekunder sing beda-beda gumantung saka pasar. Contone, rega komoditas tetanèn dipengaruhi pola pola cuaca, sing awake dhewe siklus. Logam dipengaruhi dening siklus manufaktur, sing dipengaruhi dening siklus makroekonomi. Mangkono ing pasar tartamtu, bakal ana siklus ing papan kerja lan saben pasar bakal duwe tandha siklus unik dhewe. Kanggo nggawe masalah luwih rumit, ana macem-macem klompok siklus sing beroperasi ing wektu beda.

Tujuan nganalisa siklus yaiku mung kanggo ngerteni siklus lan nggawe proyek kanthi tepat ing wektu. Aku ora peduli apa sing nyebabake dheweke. Mung sing dadi perhatian kita yaiku kanggo nemtokake siklus sing dimainake bebarengan karo frekuensi, amplitudo lan fase saben siklus.

Ndhaptar Percobaan gratis

PrescienTrader ing Awan

PrescientSignals minangka layanan basis awan sing menehi sinyal dagang sing bisa ditindakake lan prescient menyang kothak mlebu sampeyan sawise cedhak saben dina dagang.

Didhukung dening PrescienTrader

Analisis siklus ora ana sing anyar, nanging teknologi kita makili kabisan kuantum maju. PrescientSignals dipersembahake dening PrescienTrader, platform analitik siklus pasar finansial paling maju ing donya. Algoritma proprietary kita ndeleng liwat gangguan pasar lan kanthi intelektual miturut kahanan pasar saiki, ngasilake analisis kabeh seger karo saben bar anyar. Kita pracaya asil kita ngomong kanggo awake dhewe. ruang garis

Rencana Langganan Fleksibel

Opsi lengganan kita arang banget fleksibel. Kita ora meksa sampeyan mbayar data. Lengganan mung kelas instrumen lan / utawa kelas sing pengin didol. Saiki kita nglacak atusan instrumen finansial sing populer, nanging yen sampeyan pengin nambah sing anyar, kita bakal nindakake kanthi cocog.

Deleng Ramalan Sejarah

Dagang minangka akeh babagan psikologi kaya babagan analisis. Ing akun, sampeyan bisa ndeleng denah lan sinyal rinci saka kabeh instrumen sing langganan sajrone 90 dina kepungkur. Iki ngidini sampeyan mbandhingake ramalan karo gerakan rega sing nyebabake, nambah kapercayan bakal maju. Duwe kapercayan kanggo mlebu perdagangan lan kelet nalika nglawan sampeyan iku sing misahake para pedagang profesional saka amatir.

Multiple Wektu

Sinyal kita dioptimalake kanggo wektu saben dina, saengga umume perdagangan bakal tetep ing endi wae saka sawetara dina nganti sawetara minggu. Nanging, amarga siklus beroperasi ing kabeh wektu, kita uga nyedhiyakake grafik mingguan lan saben wulan, sing dianyari saben dinane. Iki ngidini sampeyan ndeleng sinyal lan grafik saben dina ing siklus jangka panjang. Sawetara pelanggan kita duwe wektu sing luwih suwe lan luwih seneng dagang grafik mingguan utawa saben wulan, nggunakake sinyal saben dina minangka pemicu.

Analisis Multi-dimensi

Garis Prescient, sing prédhiksi owah-owahan rega kanggo 30 bar sabanjure, minangka pratandha tandha teknis kita. Nanging, denah kita uga nuduhake pratondho tambahan sing luwih canggih sing nyedhiyakake pangerten babagan struktur pasar. Iki kalebu dhukungan / resistensi Drummond Geometry, Line Line of Demarcation (FLD), Heikin-Ashi, HA Delta lan Dinamik RSX, yaiku salah sawijining RSI sing diluncurake nulen menyang komponen frekuensi siklus frekuensi Line Prescient.

Kommentar Ahli

Sanajan maju ing AI, kita isih pirang-pirang taun adoh saka komputer sing bisa nirokake kemampuan otak kanggo ngolah data kanthi podo, ngenali pola lan nggawe keputusan adhedhasar logika intuisi sing cetho. Dadi, nalika kita terus-terusan ngupayakake supaya bisa nambah algoritma, kita bakal nulis komentar pakar nalika kita weruh persiyapan perdagangan sing menarik utawa yen kita ora setuju karo sinyal. Mangkono, pelanggan entuk paling apik kaloro donya: sinyal sing digawe komputer sing ditambah karo komentar pakar manungsa.

Garis Prescient

Indikator tandha kita, Garis Prescient, nganalisa lan intel saringan siklus intelijen kanggo prédhiksi owah-owahan rega sajrone 30 bar sabanjure

S&P 500: Jumuah, 14 Desember

PrescientSignals 1
Tutul utawa klik chart kanggo nggedhekake

Langsung Prescient Line

  • Grafik ing sisih ngisor bagan iki yaiku Line Prescient, baris ramalan rega properti. Wiwit iki demo, grafik kasebut ditundha sajrone seminggu, nanging proyek 30 dina kepungkur, dadi sampeyan bisa mbandhingake ramalan wiwit seminggu kepungkur kanthi rega S&P nyata sajrone minggu kepungkur.
  • Garis Prescient dinamis, tegese nindakake analisa anyar wiwit wiwitan sawise saben bar anyar, duweni potensi ngowahi wujud ing bar kepungkur. Nanging, kanggo tujuan perdagangan langsung, jaman biyen ora relevan; kita mung ngrawat masa depan.
  • Ora ana sing bisa 100% wektu, nanging Prescient Line minangka alat ramalan rega paling kuat lan akurat sing wis dakdeleng. Kanggo macem-macem derajat, Bisa digunakake ing kabeh instrumen finansial ing kabeh wektu.

Garis Pesat statis

  • Kita nggunakake STATIC Prescient Line kanggo ndeleng prediksi kepungkur lan nindakake efek paling apik. Iki perlu amarga Live Prescient Line ora duwe memori babagan ramalan kepungkur; iku mung katon ing mangsa.
  • Kanggo nggawe Line Prescient Line, kita njupuk gambar saka sudhut kabeh Garis Prescient kepungkur lan gabungke dadi grafik siji. Ngomong kanthi matématika, iki minangka turunan urutan pisanan saka Garis Prescient kepungkur. Iki ngidini kita katon maneh ing wektu lan ndeleng arah Line Prescient saka tanggal sadurunge. Amarga Line Prescient Line minangka turunan, katon beda banget karo Live Prescient Line, nanging ngirim informasi sing padha.
  • Ing bagan iki, kita wis ngganti grafik Line Live Prescient karo Static Prescient Line. Sampeyan bisa ndeleng tanggal sadurunge ing grafik lan mbandhingake Static Prescient Line arah kanthi arah rega nyata ing dina-dina sabanjure. Nggawe grafik Line Prescient Line mbutuhake sumber CPU sing luar biasa, saengga ora praktis ngasilake saben dina kanggo kabeh instrumen. Nanging, sampeyan bisa entuk informasi sing padha kanthi ndeleng diagram live ing akun wiwit 90 dina kepungkur.

S&P 500: Jumuah, 14 Desember

PrescientSignals 2
Tutul utawa klik chart kanggo nggedhekake

Cara Iki Bisa

1
Pilih Kelas / Kelas Aset Sampeyan

Pilih instrumen finansial lan / utawa kelas aset sing pengin dilacak. Sampeyan bisa tuku langganan kanggo instrumen finansial, kelas aset, utawa kombinasi apa wae. We nawakake lengganan kelas aset kanggo kesetaraan, berjangka, Forex lan cryptocurrencies. Lengganan menyang kelas aset ngunci analisis lan sinyal kanggo kabeh instrumen ing kelas kasebut. Contone, yen sampeyan langganan kelas Forex, sampeyan bakal entuk akses menyang analisis lan sinyal kanggo kabeh pasangan Forex.

2
Nampa denah lan sinyal dagang sing dianyari sawise saben dina dagang

Sawise cedhak saben dina dagang, sampeyan bakal nampa grafik saben dina, mingguan lan saben wulan kanggo instrumen sing lengganan. Sampeyan bisa ndeleng grafik ing situs web kita, kanggo saiki lan dina sadurunge. Denah kasebut nuduhaké indikator teken kita, Garis Prescient, lan macem-macem pratondho ndhukung, kalebu garis Geometry Drummond, Heikin-Ashi, HA Delta, FLD Dinamik lan RSX Dinamik. Sampeyan uga bakal nampa tandha email nalika nerbitake sinyal dagang kanggo instrumen sing dilanggan.

3
Nglakoni Trades

Saben sinyal dagang nemtokake Buy, Sell, Short utawa Cover. Cara paling gampang yaiku tindakake sinyal kita kanthi persis. Iki sing ditindakake umume para pelanggan. Nanging, sampeyan uga bisa nggunakake sinyal kanggo nambah analisis sampeyan dhewe. Contone, yen sampeyan minangka pedagang dina, sampeyan bisa nggedhekake Alpha kanthi ngatasi perdagangan dina menyang rega rega sing wis diramal, tinimbang nglawan tren.

Ndhaptar Percobaan gratis

Reregan

Kelas aset kalebu Futures, Equities, Forex lan Cryptocurrencies

5
Instrumen saka kombinasi kelas aset

$99

Saben sasi
utawa sithik minangka $65 / mo kanthi langganan taunan prabayar
Langganan

25
Instrumen saka kombinasi kelas aset

$399

Saben sasi
utawa sithik minangka $250 / mo kanthi langganan taunan prabayar
Langganan