Jendhela Log

Novèmber 16, 2019 931
OutcienTrader output macem-macem jinis informasi menyang tab Nglacak ing jendela Log AmiBroker. Iki kalebu pesen kesalahan lan nganyari status wektu nyata nalika nglakokake eksplorasi, paling apik utawa optimasi. Operasi analisis iki bisa saya suwe, saengga bisa mbantu ndeleng output ...

Overlay wektu sing luwih dhuwur

Januari 15, 2020 683
PrescienTrader ngidini sampeyan ngliwati rong papan wektu sing luwih dhuwur ing bagan wektu dhasar. Kajaba iku, nalika nggunakake fungsi analisis kanggo nggawe eksplorasi, paling apik utawa optimalisasi, sampeyan bisa nganalisa nomer winates wektu sing luwih dhuwur. Analisis wektu sing luwih dhuwur bisa dadi ...

Eksplorasi, Nyuda lan Optimization

Mei 14, 2020 1403
PrescienTrader kalebu fungsi multi-timeframe sing nggabungake karo fungsi lan fungsi backtesting AmiBroker. Uga kalebu skrip AFL sing nduduhake carane nggunakake fungsi analisis. Fungsi analisis mbutuhake lengganan Professional PrescientAPI. The followi ...

Fungsi Fungsi PrescienTrader

Mei 14, 2020 1353
PrescienTrader nambah fungsi AFL ing ngisor menyang AmiBroker. Umume pangguna mung kudu nggunakake PrescienTrader (), PTPlotFLD () lan fungsi PTBacktest (). Yen sampeyan mung pengin nggunakake PrescienTrader minangka alat mandiri kanggo nganalisa diagram, sampeyan bisa klik kaping pindho formula PrescienTrader AFL ...

Dina Non-Dagang

11 Oktober 2019 910
AmiBroker nyedhiyakake pilihan ing menu View, kanggo dina-dina sing ora dagang. Yen pilihan iki diaktifake, AmiBroker nggawe bar gawean kanggo saben dina nalika pasar ditutup. Bar artifisial kasebut bakal duwe nilai OHLC sing disetel kanggo rega nutup ing dina perdagangan nyata pungkasan. Tujuane ...

Intro menyang PrescienTrader

Maret 31, 2020 918
Video iki nyedhiyakake introduksi rinci kanggo PrescienTrader lan nutupi topik-topik ing ngisor iki: Pandhuan PlotterCycle ReportsSpectral analysis (tampilan scanner) Milih siklus apa sing bisa ditontonToggling Line Prescient ing utawa mateni Line Prescient LineSelecting kang garis kanggo nganalisaSoalan ngukur parameter ...

Nganalisa Siri Data Adat

11 Oktober 2019 886
PrescienTrader ngidini sampeyan nganalisa seri data ANY, ora mung seri data sing dibangun, Open, High, Low, Close, volume, Open Interest. Nalika umume pangguna ora bakal nggunakake kemampuan iki, nyedhiyakake fleksibilitas tanpa pangguna kanggo pangguna maju sing pengin pengin nganalisa siklus ing seri data esoterik. Kanggo ...

Parameter PrescienTrader

25 April 2020 1187
PrescienTrader nyedhiyakake pilihan konfigurasi ekstensif ing jendela Parameter AmiBroker. Parameter iki ngidini sampeyan nyetel algoritma kanggo pasar sing beda, pigura wektu, macem-macem jinis input data, etc ... Kanggo mbukak jendhela Parameter, klik-tengen ing chart PrescienTrader lan pilih ...

Nggawe Chart Pane PrescienTrader

11 Oktober 2019 1030
Video iki nerangake: Cara nggawe panel chart PrescienTrader kanggo njaluk kunci API kepiye ngetik kunci API ing layar Parameter

Instalasi PrescienTrader

Desèmber 12, 2019 1394
PrescienTrader minangka platform analitik siklus finansial pasar finansial sing paling maju. Iki bisa nganalisa diagram apa wae ing wektu apa wae lan langsung mbangun model siklus model siklus kanthi akurat banget. PrescienTrader operasi ing model klien / server. Klien yaiku program yo ...
HANYE GRATIS
Sinyal Dagang Saben dina
dening PrescientSignals
SUBSCRIBE
Langganan kanggo nampa sinyal dagang GRATIS sing dikirim menyang kothak mlebu email saben dina
Sinyal gratis ditundha sajrone seminggu. Iki ngidini sampeyan ngevaluasi layanan gratis PrescientSignals, kanthi mbandhingake ramalan minggu sadurunge karo asil nyata.
HANYE GRATIS
Sinyal Dagang Saben dina dening PrescientSignals
SUBSCRIBE
Langganan kanggo nampa sinyal dagang GRATIS sing dikirim menyang kothak mlebu email saben dina
Sinyal gratis ditundha sajrone seminggu. Iki ngidini sampeyan ngevaluasi layanan gratis PrescientSignals, kanthi mbandhingake ramalan minggu sadurunge karo asil nyata.