Dagang karo Charts PrescientSignals

11 Oktober 2019 941
Denah kita digunakake dening PrescientTrader, platform analitik siklus pasar finansial paling maju ing donya. Tabel nyedhiyakake jumlah informasi sing apik, dirancang kanggo mbantu ngunggah bathi dagang sampeyan. Watch video ing ngisor iki kanggo introduksi cepet kanthi nggunakake grafik kita, banjur nonton ...

Garis Prescient

11 Oktober 2019 527
Garis Prescient minangka indikator sing paling penting ing tabel kita. Iku indikator teken lan unik kanggo PrescienTrading. Garis Prescient minangka ramalan rega digawe kanthi nganalisa lan nggabungake siklus aktif, banjur nuli diterangke kanthi tepat ing wektu. Boten kados teknis paling umum ...

Bingkisan kaping pirang-pirang

11 Oktober 2019 527
Kita nerbitake tangga lagu ing pirang-pirang bingkisan, saben dina, minggon lan saben wulan. Sawise cedhak saben dina dagang, kita nganyari denah kanggo kabeh instrumen sing dilacak, kanthi kabeh wektu. Dadi bar saben dina pungkasan bakal rampung sawise saben dina dagang, dene bar mingguan lan saben wulan pungkasan ora bisa ...

Garis Masa Demarkasi (FLD)

11 Oktober 2019 1839
Peneliti siklus misuwur, JM Hurst, nemoni Future Line of Demarcation (FLD). Kanggo nggambar FLD, sampeyan mung bisa ngalih grafik rega kanthi dawa siklus setengah. Iki pancen gampang ditrapake sederhana lan kuat. Yen dawane siklus akurat, nalika rega nyabrang ing FLD, negesake ...

Geometri Drummond

11 Oktober 2019 1310
Drummond Geometry minangka metodologi dagang sing kuat banget sing dikembangake sajrone pirang-pirang taun dening pedagang Kanada legendaris, Charles Drummond. Nguasai kabeh aspek Drummond Geometry mbutuhake sinau lan praktik taun-lawas. Kita wis nyinaoni metodologi iki kanthi jembar lan kita nganggep ...

RSX dinamis

11 Oktober 2019 589
Indeks Kekuwatan Relatif (RSI) minangka osilator momentum sing ngukur kacepetan lan owah-owahan gerakan rega. RSI nyemprotake ing antarane nol lan 100, kanthi tingkat sing dhuwur nuduhake instrumen kasebut dibukak lan kosok balene. Nalika RSI nuduhake kahanan sing ngira-ngira lan mula mudhun, ...

Heikin-Ashi lan HA Delta

Maret 29, 2020 2159
Charting Heikin-Ashi adhedhasar candlestick Jepang, nanging nggunakake rumus sing wis diowahi sing mbusak sawetara swara saka bagan, supaya luwih gampang ngenali tren. Akeh paket charting kalebu lilin Heikin-Ashi, nanging kesalahane digunakake minangka bar rega, amarga ora makili nyata ...
HANYE GRATIS
Sinyal Dagang Saben dina
dening PrescientSignals
SUBSCRIBE
Langganan kanggo nampa sinyal dagang GRATIS sing dikirim menyang kothak mlebu email saben dina
Sinyal gratis ditundha sajrone seminggu. Iki ngidini sampeyan ngevaluasi layanan gratis PrescientSignals, kanthi mbandhingake ramalan minggu sadurunge karo asil nyata.
HANYE GRATIS
Sinyal Dagang Saben dina dening PrescientSignals
SUBSCRIBE
Langganan kanggo nampa sinyal dagang GRATIS sing dikirim menyang kothak mlebu email saben dina
Sinyal gratis ditundha sajrone seminggu. Iki ngidini sampeyan ngevaluasi layanan gratis PrescientSignals, kanthi mbandhingake ramalan minggu sadurunge karo asil nyata.