Bathi saka Metodologi Dagang sing Ora Duwe

Brad KoniaOra ono kategorineNinggalake Komentar

Nalika nyebrang ing dalan, umume kita nggunakake pangerten, nanging kita uga nggunakake pangrungu lan rasa sentuhan kanggo ndeteksi geter. Saben pangerten menehi kita perwakilan saka werna lan lalu lintas. Dheweke kabeh bener, nanging kabeh beda. Kanthi nggabungake macem-macem pikiran sing ora diwatesi, kita bakal entuk gambaran sing luwih lengkap kanggo lingkungan kita.

Semono uga, ing PrescienTrading, kita percaya analitis siklus pasar nyedhiyakake kekuwatan sing ora padha karo prédhiksi rega mangsa ing pasar finansial. Yen kita milih mung siji metodhe dagang kanggo perdagangan, kita mesthi milih dhewe. Nanging, kita ora diwatesi mung siji metodologi, saengga kita ngandelake metodologi dagang dhewe minangka dhasar kabeh keputusan dagang, kita asring mriksa mriksa metodologi dagang sing ora diwatesi ing ngisor iki. Kita uga nggabungake sawetara metode kasebut menyang layanan sinyal dagang PrescientSignals.

Saben metodologi dagang iki kuat banget lan bisa didol kanthi bathi kanthi sepi, nanging masing-masing nyedhiyakake perspektif sing beda ing pasar. Kanthi nggayuh macem-macem perspektif, kita entuk pangerten sing luwih lengkap babagan apa sing ditularake menyang pasar.

Garis Prescient

Sadurunge ngrembug babagan metodologi dagang liyane, ayo deleng riwayat analisis siklus lan uwal kepiye cara pendekatan beda karo analisis siklus konvensional.

Edward Dewey lan JM Hurst dadi pionir riset siklus. Dheweke ngitung fenomena sing intuisi kita ngerti tenan. Kabeh pasar pindhah siklus. Iki amarga pasar dikontrol dening wong sing duwe emosi, sing dipengaruhi dening siklus alami. Semono kabeh obah ing siklus. Saka gerakan planet menyang ombak, menyang musim, nganti srengenge munggah lan nyetel saben dinane miturut siklus sing dingerteni, kabeh alam kalebu siklus. Ing pasar, kita ndeleng osilasi sing terus-terusan antara rasa wedi lan keserak. Nalika rega mundhak, wong dadi rakus lan luwih akeh wong sing tuku menyang pasar. Ing titik tartamtu (bisa diramalake), rega nganti tingkat sing ekstrem, pedagang wiwit mulai ngasilake bathi lan rega mula tiba. Ing wektu iki, rasa wedi bakal ditahan lan rega bakal luwih cepet. Wiwit wedi minangka emosi sing luwih kuwat tinimbang ketekan, rega bakal mudhun luwih cepet tinimbang mundhak.

Nalika rasa wedi lan kasakten bisa dadi pembalap rega, ana akeh pengaruh siklus sekunder sing beda-beda gumantung saka pasar. Contone, rega komoditas tetanèn dipengaruhi pola pola cuaca, sing awake dhewe siklus. Logam dipengaruhi dening siklus ekonomi, sing dipengaruhi dening siklus liyane. Mangkono ing pasar tartamtu, bakal ana siklus ing papan kerja lan saben pasar bakal duwe tandha siklus unik dhewe. Tujuan nganakake siklus yaiku kanggo ngidentifikasi siklus. Kita ora peduli apa sing nyebabake siklus. Mung sing dadi perhatian kita yaiku kanggo nemtokake siklus sing dimainake bebarengan karo dawa (frekuensi) lan kekuatan (amplitudo) saben siklus.

Dewey lagi nindakake riset sadurunge komputer digawe. Cepet entuk akses menyang komputer awal, nanging kekuwatan pangolahan minangka bagian sekedhik kanggo apa saiki, sanajan ing telpon lan jam tangan. Analisis siklus wektu nyata ora praktis, saengga fokus ing ngenali siklus tetep. Cepet ngembangake model siklus nominal sing ngidentifikasi siklus wiwit saka 1 dina nganti 18 taun. Model iki ngidini macem-macem variasi siklus, nanging adhedhasar premis yen siklus tetep ana. Mbok nalika jamane, pancen bener lan kaya ngapa. Nanging, jagad iki wis dadi luwih rumit. Saiki, pasar umume didol sacara elektronik lan akeh pasar sing mbukak 24/7. Kanthi teka-teki model dagang komputer, bebarengan karo manipulasi pasar dening pamrentah, dana pager dana lan perdagangan institusi, siklus wis dadi luwih kompleks, dadi angel kanggo perdagangan kanthi nguntungake nggunakake siklus tetep. Siklus isih ana, nanging saiki target target.

David Hickson saka Pedagang Sentien minangka salah sawijining pamikir utama ing riset siklus pasar saiki. David nggawe Pedagang Sentien, platform analytics siklus banget adhedhasar riset Hurst. Dheweke ora bisa dipercaya minangka panguwasa urip sing paling utama ing siklus Hurst. Nalika banget ngeyel karo pakaryan David, kita yakin siklus Hurst duwe kelemahane manawa bisa uga duwe wujud siklus tetep. Pedagang Sentient fleksibel ing syarat-syarat ngidini nyimpang saka siklus tetep iki, nanging kita takon kenapa kita kudu miwiti kanthi dawa siklus tetep banjur menehi ganti rugi variasi sing ora bisa dielingi?

Algoritma analisis siklus kita ora nggawe asumsi babagan siklus tetep. Algoritma kita dinamis lan diwiwiti kanthi slate resik saben dina, nganalisa siklus sing ana saiki, adhedhasar tumindak rega pungkasan. Asile yaiku gambar siklik bisa owah-owahan kanthi lengkap sawise sedina. Ora ateges gambar wingi iku ujug-ujug ora bener. Siklus wingi isih bisa dimainake, nanging yen siklus sing luwih kuat muncul, algoritma kita bisa langsung kenal. Konsensus algoritma kita ditampilake ing indikator unik lan properti, kita Garis Prescient, sing nggawe rega ing wektu kanthi jumlah bar sing ditemtokake, asring kanthi akurasi.

Geometri Drummond

Geometri Drummond dikembangake lan dirampungake pirang-pirang taun dening pedagang Kanada legendaris, Charles Drummond. Geometry Drummond gegayutan karo energi pasar, kaya sing dituduhake dening PL Dot, rata-rata 3-bar rega paling dhuwur, murah lan nutup, digedhekake siji bar. Hubungan antara rega lan PL Dot nuduhake arah arah lan kekuatan. Plot Dot mesthi meksa utawa nyegerake. Nalika meksa, rega terus lunga lan nalika nyegerake, rega mundhak maneh menyang PL Dot.

Geometry Drummond minangka salah sawijining metodologi dagang sing paling kuat sing wis kita alami. Sanajan PL Dot minangka prinsip inti Drummond Geometry, metodhe dagang lengkap banget canggih lan mbutuhake taun sinau. Drummond wis nulis luwih saka sepuluh buku babagan subyek kasebut lan kanthi bantuan saka kancane, Ted Hearne, nggawe kursus multimedia 30 pelajaran. Geometry Drummond kalebu pesawat dhukungan lan garis ketahanan sing asring ngasilake akurasi sing ora cocog babagan target rega.

Drummond Geometry minangka pujian sing cocog kanggo analisis siklus amarga luwih akurat kanggo ngenali area dhukungan lan resistensi tinimbang indikator analisis teknis konvensional. Contone, mesthine pasar saiki ana ing aliran mudhun sing dawa, nanging Line Prescient wis mundhak, prédhiksi kenaikan ing pasar. Nguji pratondho Drummond Geometry, sampeyan bisa ndeleng manawa rega wis rusak banget liwat area dhukungan utama ing 1.000 lan area dhukungan sing signifikan yaiku ana ing 990. Main sing paling optimal bakal ngawasi pasar lan ngenteni rega wis mlebu zona dhukungan sabanjure. sadurunge mlebu posisi sing dawa.

Heikin-Ashi

Heikin-Ashi minangka turunan objektif charting Jepang. Pola candlestick tradisional asring duwe nilai prediksi sing signifikan, nanging interpretasi kasebut ngidini akeh subuktivitas. Kajaba iku, amarga ana luwih saka 100 pola candlestick, sinau lan ngetrapake metodologi iki ing dagang sampeyan bisa sinau lan praktik sajrone taun. Heikin-Ashi kalorone nyederhanakake lan menehi analisa karo candlestick, ngganti pola pola kanthi objektif objektif.

Lilin Heikin-Ashi nggunakake nilai OHLC sing wis diowahi beda banget karo nilai-nilai OHLC sing bener. Dadi, nalika lilin Heikin-Ashi katon padha karo lilin tradisional, dheweke ora nuduhake rega sing sejatine lan nyata pratondho tinimbang perwakilan sing bener. Lilin ijo nuduhake mudhun aliran lilin lan abang mudhun. Kita uga ngrancang PL Dot ing grafik Heikin-Ashi, nggunakake kanggo ngonfirmasi perubahan tren. Owah-owahan tren mbutuhake owah-owahan warna warna lilin lan rega nyebrang ing Dot PL. Denah Heikin-Ashi duwe lag sing dipasang ing siji bar, nanging kita bisa ngimbangi lag iki nggunakake indikator sekunder, digawe dening Dan Valcu, diarani HA Delta, yaiku bedane antara rega terbuka lan cedhak sing wis diowahi.

HA Delta minangka indikator utama, asring ngramal pasar dadi sawetara bar luwih dhisik. Nalika HA Delta nyabrang rata-rata obah 3-bar, sing nuduhake kemungkinan pembalikan. Kita uga nyathet nilai HA Delta sing ana hubungane karo nilai sejarah lan nggoleki bedhane ing antarane HA Delta lan rega. HA Delta bisa biso biso, dadi gantine rata-rata obah standar, kita nggunakake Rata-rata Ngalih Jurik (JMA), minangka dhasar HA Delta. JMA minangka indikator proprietasi sing dikembangake dening Mark Jurik saka Jurik Panaliten. Iku padha karo rata-rata obah standar, nanging nggunakake pangolahan sinyal luwih maju kanggo nyaring swara tanpa ngenalake lag. Dadi, yen sampeyan mbandhingake denah Heikin-Ashi karo tangga lagu Heikin-Ashi konvensional, sampeyan bakal weruh grafik kita lancar lan entuk kabeh sinyal sing padha, nanging aja nganti macem-macem positif.

Terus karo conto sing kasebut ing ndhuwur, yen rega wis mlebu zona dhukungan ing taun 990, kita bakal nggunakake Heikin Ashi lan HA Delta kanggo ngawasi tren kasebut lan nggoleki tandha-tandha pembalikan. Nalika HA Delta nyabrang rata-rata obah 3-bar, kita bakal njupuk minangka sinyal awal kanggo mlebu ing posisi sing dawa. Yen kita dadi agresif, kita bisa langsung mlebu, utawa bisa ngenteni bar Heikin-Ashi ijo katon lan rega nyabrang ing Dot PL sadurunge mlebu. Kanggo mbaleni urutan acara:

  1. Garis Prescient prakiraan mundhak.
  2. Rega mlebu zona dhukungan Drummond Geometry ing taun 990, nyaranke area pembalikan potensial.
  3. HA Delta nyabrang rata-rata rata-rata 3-bar, sing nuduhake kenaikan.
  4. Bar Heikin-Ashi ijo pisanan katon lan rega nyabrang ing Dot PL, menehi tandha yen kenaikan wis ditindakake.

RSX dinamis

RSI minangka salah sawijining indikasi teknis sing paling populer. Iki nuduhake arah lan kekuatan tren saiki lan ngelingake tingkat rega ekstrem. Uga menehi tandha kanggo pembalikan sing bisa uga nalika rega saka rega. Nanging, RSI konvensional cukup bising lan dawane statis dawa, sing bisa uga ora ditrapake kanggo kahanan pasar saiki. kita RSX dinamis indikasi ngatasi masalah kasebut.

RSX minangka indikasi properti liya saka Jurik Research. Bisa digunakake kanthi cara sing padha karo RSI, kajaba nggunakake algoritma pelicingan nol-lag majeng Jurik kanggo nyaring swara, nyebabake indikator sing luwih lancar lan luwih dipercaya.

RSX Dinamik kita nggunakake indikator Jurik RSX, nanging kanthi dinamis nyetel dawa kanthi dawa siklus aktif sing paling kuat kanthi basis bar-by-bar. Mangkono, Dinamik RSX kanthi otomatis adaptasi karo kahanan pasar saiki adhedhasar dawa siklus. Kesempatan kanggo owah-owahan tren utama paling gedhe nalika RSX tekan tingkat sing ekstrem. Sanajan RSX bisa tetep ing tingkat sing nemen, nalika tren pungkasane mbalikke, asring menehi kesempatan dagang sing amba. Ing istilah Drummond, rega wis adoh banget saka PL Dot. Kaya musim semi sing sregep, akeh energi potensial lan amarga refresh bali menyang PL Dot. Kosok baline, nalika RSX lagi larut ing garis nol, pasar kurang sithik. Ing skenario iki, pratondho liyane bisa ngasilake sinyal sing bener, nanging kekurangan energi bisa uga mbatesi ukuran pamindhahan lan potensial bathi.

Sentimen

Minangka proponen analisis teknis sing kuwat, kita njaga manawa rega saiki lan tumindak rega saiki ngemot kabeh informasi sing kasedhiya babagan rega mbesuk. Sanajan ora ana sing bisa ngramalake masa depan kanthi kepasten mutlak, kita bisa nggarap rega mbesuk adhedhasar tumindak rega saiki. Analisis teknis ora peduli babagan penghasilan, indikasi ekonomi, cuaca, gerakan planet, rega tèh ing China utawa apa wae sing bisa mengaruhi rega, amarga kabeh informasi kasebut wis digawe kasunyatan. Kita ora peduli karo "kenapa". Kita mung prihatin karo asil mburi.

Lan, sentimen ora angel diabaikan.

Sentimen unik amarga ora ana faktor sing paling dhasar, iku indikasi utama. Nalika laporan ekonomi diumumake, duwe pengaruh langsung kanggo rega, nanging tindakan rega tumuju menyang laporan kasebut wis nuduhake konsensus babagan apa sing bakal dilaporake laporan kasebut. Dadi, kajaba sentimen, dhasar biasane indikasi sing isih ketinggalan lan ing konteks perdagangan jangka pendek, ora duwe nilai sethithik kanggo prédhiksi rega mbesuk.

Yen kita nyatakake sentimen babagan istilah matematika, bakal dadi turunan rega. Sentimen nggambarake pendapat para masarakat babagan rega mbesuk lan ing tingkat ekstrem, wong akeh biasane salah. Dadi, yen kita bisa ngukur sentimen lan waspada kanggo nilai sing nemen, kita bisa ngasilake bathi kanthi menehi taruhan karo wong akeh. Kita bisa perdagangan kanthi bathi tanpa dipikirake sentimen, nanging ora angel nduwe alat liyane.

Kesimpulan

Muga-muga artikel iki wis nulungi kanggo nggambarake mupangat nggunakake macem-macem metodologi dagang. Metodologi dagang sing kasebut yaiku sing digunakake, nanging mesthi akeh metodologi dagang liyane. Intine yaiku kanggo nggoleki apa sing paling apik kanggo sampeyan lan nalika nggabungake metode dagang, supaya kelainan kanthi mesthekake yen ora diwarisake.

Pelanggan kanggo kita Sinyal dagang PrescientSignals layanan entuk akses menyang nilai indikator saben dina saka akeh metode dagang iki, kalebu:

  • Garis Prescient
  • Dhukungan Drummond Geometry lan wilayah tahan
  • RSX dinamis
  • Heikin-Ashi lan HA Delta

Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan PrescienTrading, bukak situs web ing https://www.prescientrading.com

Maringi Balesan